A început cel mai mare târg de turism din Timișoara. Oferte cu...

A început cel mai mare târg de turism din Timișoara. Oferte cu reduceri de cel puțin 30% pentru sezonul estival

0
DISTRIBUIȚI

grecia turism

35 de companii își prezintă la Timișoara ofertele cu reduceri de cel puțin 30% pentru sezonul estival, în cadrul Târgului de Turism „Vacanța”, începând de astăzi și până duminică. Pe perioada celor trei zile, cei care vor trece pragul primei ediții a târgului, la Centrul Regional de Afaceri, vor avea parte de momente artistice, degustări de produse tradiționale, prezentări ale destinațiilor de vacanță sau de produse pentru activități de timp liber și sport.

Târgul de Turism „Vacanța” este cel mai mare eveniment de acest gen din capitala Banatului.


Alin Burcea, prim-vicepreședintele Agenției Naționale a Agențiilor de Turism din România, organizatorii acțiunii, a afirmat, astăzi, că târgul este cu vânzare, astfel că timișorenii pot să cumpere la prețuri promoționale oferte de turism. Mai mult, în cadrul evenimentului s-a anunțat că, începând cu luna iunie și până la mijlocul lunii septembrie, în fiecare săptămână vor opera pe aeroportul timișorean șapte curse charter: trei curse spre Antalya și câte o cursă spre Creta, Zakynthos, Skiathos și Costa Brava.

„Este foarte important faptul că timișorenii pot pleca din Timișoara cu avionul în vacanță. Din păcate, încă nu am reușit să găsim un operator aerian care să realizeze zboruri directe Timișoara  – Constanța, astfel că marea majoritate a timișorenilor preferă să își petreacă concediile mai mult în străinătate, pentru că e greu să ajungi cu mașina pe litoralul românesc“, a precizat Alin Burcea.

Printre cele mai interesante acțiuni incluse în programul târgului se numără concursul Miss Turism 2014, eveniment care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, și la care vor participa 15 concurente care vor reprezenta destinații turistice recomandate în cadrul târgului de către operatorii în turism. De asemenea, duminică, tot de la ora 16.00, este programată extragerea biletelor de tombolă câștigătoare în valoare de peste 7.000 de euro. Astfel, zece vizitatori ai târgului vor afla unde își petrec gratis vacanța de vară, în țară sau străinătate. Accesul la Târgul de Turism „Vacanța” este liber, acesta fiind deschis între orele 10.00 și 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.