Mircea Geoană: „Dacă Ponta decide să candideze îl sprijinim toţi. Altfel, ne...

Mircea Geoană: „Dacă Ponta decide să candideze îl sprijinim toţi. Altfel, ne îndreptăm către următorul candidat, numele meu este acolo”

0
DISTRIBUIȚI

ponta si geoana adio p

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, în emisiunea „După 20 de ani” difuzată de Pro TV, că dacă Victor Ponta decide să candideze la Preşedinţie va fi sprijinit de toţi social-democraţii, în caz contrar PSD urmând să se îndrepte spre următorul candidat, Geoană precizând că numele său „este acolo”.

Întrebat dacă Victor Ponta va candida la prezidenţiale, Geoană a răspuns că este decizia acestuia şi va fi anunţată la nivelul partidului după alegerile europarlamentare din 25 mai.

„Eu sunt absolut convins de faptul că PSD trebuie să aibă candidat la preziedenţiale.


(…) Nu este o formulă care să servească interesul PSD sau să servească democraţia românească ca principalul partid al României, care azi reprezintă 40 la sută din intenţiile de vot ale ţării, să nu aibă propriul candidat. A fi o desistare a PSD de la poziţia de prim partid al României şi ar fi şi o desistare, într-un fel, a jocului democratic, nereprezentând un segment atât de important în competiţia electorală. (…) Ar fi nenatural, nefiresc ca PSD să nu aibă candidat”, a adăugat Geoană.

El a menţionat că în acest moment în PSD sunt două nume – Victor Ponta şi Mircea Geoană – cu atributele şi susţinerea necesare pentru o candidatură la Preşedinţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.