Proiect inedit la Universitatea Politehnica din Timișoara! Cum vrea UPT să atragă...

Proiect inedit la Universitatea Politehnica din Timișoara! Cum vrea UPT să atragă cât mai mulți studenți

1
DISTRIBUIȚI

47219upt1

Universitatea Politehnica din Timișoara se pregătește intens pentru a marca cei 94 de ani de la înființare. Tocmai de aceea a inițiat o serie de acțiuni în ultima perioadă, iar ultima dintre acestea o reprezintă proiectul „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”, în cadrul căruia peste 800 de elevi din 20 de județe din partea de vest a țării au ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timișorean.

Astfel, timp de trei zile, de vineri până duminică, Universitatea Politehnica devine universitatea elevilor.


„Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” se află la prima ediție și reprezintă materializarea parteneriatelor încheiate cu inspectorii generali din 20 de județe din partea de vest a țării, ca urmare a întâlnirii găzduite de UPT pe 21 februarie 2014. „Proiectul are ca obiective principale informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar în scopul asigurării unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes”, transmit reprezentanții universității timișorene.

Elevii participanți în proiect vor face cunoștință cu oferta de studii a Universității Politehnica, vor putea să-și verifice cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de Facultatea de Electronică și Telecomunicții, Facultatea de Mecanică și Facultatea de Chimie, vor lua contact cu cei care sunt deja studenți și vor avea posibilitatea să viziteze Timișoara.

Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori, în jur de o mie de persoane, sunt suportate de către Universitatea Politehnica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.