SRI: Cazul privind „mafia cărnii”, iniţiat de Serviciu la începutul lui 2013

SRI: Cazul privind „mafia cărnii”, iniţiat de Serviciu la începutul lui 2013

0
DISTRIBUIȚI

sriCazul legat de „mafia cărnii” a fost iniţiat de SRI la începutul anului 2013, fiind vorba de o reţea de crimă organizată transfrontalieră specializată în fraudă fiscală de mare amploare, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.  „Este un caz iniţiat de SRI de la începutul anului 2013. Este vorba despre o reţea de crimă organizată transfrontalieră specializată în activităţi de fraudă fiscală de mare amploare, axate pe achiziţii intracomunitare cu produse din carne”, a spus Sava referindu-se la „cazul mafia cărnii”. Potrivit acestuia, este vorba despre „o chestiune de securitate naţională”.

„Această acţiune a SRI se înscrie în eforturile noastre pentru combaterea evaziunii fiscale din România, care afectează implicit bugetul consolidat al statului.


E evident o chestiune de securitate naţională, axată pe zona de securitate economică şi ameninţări transfrontaliere”, a precizat Sava, menţionând că SRI a sesizat în acest caz organele în drept. Procurorii DIICOT de la Structura Centrală continuă, joi, audierea membrilor celor două grupări infracţionale organizate suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, punere în circulaţie de produse alterate şi trafic de influenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.