Vești bune pentru elevii navetiști. Când ajung primele microbuze școlare noi în...

Vești bune pentru elevii navetiști. Când ajung primele microbuze școlare noi în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

elevi-navetisti-640x426

Școlile din județul Timiș în care învață elevi navetiști care nu aveau cu ce să vină la ore vor primi, în sfârșit, microbuze școlare. Cel mai probabil, copiii vor beneficia de ele din următorul an școlar, și asta pentru că de abia începând cu luna iunie va începe livrarea lor de la București.

Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a declarat că s-au solicitat anul trecut 25 de microbuze școlare pentru județul nostru, printre localitățile care au nevoie urgent de ele se numără Mașloc, Comloșu Mare, Biled sau Ghiroda.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat, în această săptămână, că s-a semnat contractul de livrare al celor 600 de microbuze școlare cumpărate în septembrie 2013.


Pentru a acoperi toate solicitările din țară, ar mai fi nevoie de încă 400 de microbuze, pentru care există șanse foarte mari să fie alocate fonduri în perioada următoare. Județul Timiș ar mai avea nevoie de cel puțin câteva zeci de microbuze școlare pentru a avea acoperite toate localitățile în care elevii sunt nevoiți să facă naveta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.