Bucureştenii de la Robin and the Backstabbers revin cu un concert la...

Bucureştenii de la Robin and the Backstabbers revin cu un concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

robinandthebackstabbersBinecunoscuta formaţie Robin and the Backstabbers revine în faţa melomanilor timişoreni cu un nou concert, care va vea loc vineri, 4 aprilie, de la ora 21.00, la clubul Daos.

Formaţia care se descrie drept „un grup de pop melodramatic din Bucureşti, înfiinţat în 2010“, a avut parte de laude din partea criticilor, câştigând printre altele premiul de cel mai bun rock alternativ şi artistul anului la On Air Music Awards, anul trecut.

Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară).


Formaţia s-a bucurat de un anume magnetism încă de la început, câştigând Premiul Publicului la ediţia din 2010 a competiţiei Stufstock Newcomers. A concertat în toate oraşele semnificative din România (Bucureşti, Timişoara, Cluj, Galaţi, Iaşi, Braşov, Constanţa, Târgu Mureş, etc.), bifând şi o apariţie în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, organizat de ICR Chişinău, şi a cântat în deschiderea unor formaţii precum Whitest Boy Alive (GER), Obits (US), British Sea Power (UK) şi Reptile Youth (DEN).

Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă Arhanghel’sk şi Vladivostok. Pe 19 mai, trupa va cânta în deschiderea concertului Hooverphonic din Cluj, iar în data de 17 aprilie Robin and the Backstabbers va lua parte la un eveniment deosebit în Bucureşti, în urma căruia se va înregistra un album live şi un film – concert în clubul bucureştean The Silver Church, alături de  Mick Harvey, Andrea Schroeder şi Catherine Graindorge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.