Ce schimbare importantă legată de pieţele din Timişoara ar putea fi aprobată...

Ce schimbare importantă legată de pieţele din Timişoara ar putea fi aprobată mâine de consiliul local

1
DISTRIBUIȚI

1292497179Legume, fructe, piata, alimente, comert, vanzare

O schimbare importantă pentru pieţarii din orașul de pe Bega ar putea fi avizată mâine de CLT. Consilierul PDL Sandu Ştefan a anunţaţ pe pagina sa de Facebook că „marţi în sedinţa de plen a CLT se va dezbate şi proiectul depus împreună cu colega mea Adelina Tîrziu privind obligativitatea comercianţilor din pieţele agro-alimentare ale Timişoarei de a indica prin afişare vizibilă preţurile şi provenienţa produselor vândute.


Practic se va indica pe lângă preţ şi dacă produsul expus este din producţia internă sau din import. Cred că această masură poate să ajute la informarea corectă a timişorenilor şi aceştia să cumpere în cunostinţă de cauză produsele dorite. Şi sper ca prima alegere sa fie produsele din Banat!”

Aceasta nu este unica schimbare legată de pieţele din Timişoara. În urmă cu circa o lună de zile, în acord cu primarul Nicolae Robu, pedeliştii au elaborat un proiect care prevedea amenajarea unor pieţe volante una lângă casa Tineretului, şi alta în Piaţa Traian, piețe care vor fi deschise pe 10 mai. Pentru a se asigura că cei care vând produse de import nu vor avea acces în pieţe, municipalitatea a adoptat şi sancţiuni în acest sens. Astfel, cei care sunt prinşi că vând produse de import vor fi amendaţi cu 1.000 de lei şi interdicaţia de a vinde în pieţele administrate de SC Pieţe SA vreme de un an de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.