Compromisul pe care primarul Nicolae Robu a refuzat să îl facă pentru...

Compromisul pe care primarul Nicolae Robu a refuzat să îl facă pentru a ajunge rector al Universităţii Politehnica

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitaraNonconformismul e însuşirea care îl caracterizează cel mai bine pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Meciurile cu presa, refuzul de a-şi lua purtător de cuvânt, obiceiul de a-şi duce la capat planurile în ciuda celor care protestează sunt doar câteva din acţiunile care arată clar că Robu este un personaj care nu ţine cont de părerile şi sfaturile celor din jur, atunci când acestea nu sunt în perfectă aliniere cu principiile sale. Iar edilul nu se sfieşte să admită acest adevăr Se pare că totuşi atitudinea primarului, deşi este caracterizată de unii care fiind păguboasă, s-a dovedit pentru acesta a fi nici mai mult nici mai puţin decât un ingredient cheie spre succesul profesional.

În cadrul unei discuţii informale cu presa locală, edilul a povestit că atunci când a intrat în cursa pentru primul mandat de rector al Universităţii Politehnica din Timişoara avea părul puţin mai lung.


Grijulii cu aspectul său, apropiaţii l-au sfătuit că ar fi bine să renunţe la o parte din bogăţia podoabei capilare, asta pentru a avea succes garantat în cursa care se anunţa a fi una strânsă. Cu încântare primarul a povestit că a refuzat din start compromisul şi „le-am spus că dacă mă vor aşa e bine, dacă nu, nu! Eu nu vreau să fiu altfel decât aşa cum sunt”. Ei bine, strategia a mers perfect, astfel că Robu a fost votat nu o dată, ci de două ori ca rector al UPT. Desigur nici în calitare de primar, acesta nu este mai puţin grijuliu cu frizura sa, drept pentru care înainte de a apărea în faţa camerelor, edilul fie se admiră în oglindă, fie primeşte „ok” din partea şoferului Vasile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.