Bărbatul care a ucis un bodyguard și a băgat în comă patronul...

Bărbatul care a ucis un bodyguard și a băgat în comă patronul unui restaurant a fost reținut de procurori. UPDATE Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile

0
DISTRIBUIȚI

criminalistiClientul beat care a omorât bodyguardul unui local din Vulcan şi l-a înjunghiat şi pe patron a fost reţinut de procurori. Agresorul, Cosmin Bărbuţ, în vârstă 24 de ani, este păzit în salon de poliţişti deoarece medicii nu şi-au dat acodul pentru a fi transportat în arest din cauza traumatismului cranio-cerebral pe care l-a suferit în urma loviturilor primite de la prietenii patronului localului după ce aceştia au văzut ce a făcut. „Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi procurorul de caz a solicitat instanţei mandat de arestare pe numele său pentru 29 de zile pentru omor şi tentativă de omor”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu.

Potrivit procurorului, agresorul a fost audiat de anchetatori şi a declarat că a avut o dispută verbală cu victimele şi a plecat acasă de unde a luat cuţitul şi apoi s-a întors în local, iar când aceştia au încercat să-l evacueze i-a înjunghiat. Martorii susţin că agresorul era beat şi angajaţii localului nu au mai vrut să-l servească cu băutură, iar când patronul a încercat să-l dea afară ajutat de agentul de pază acesta i-a înjunghiat cu un cuţit de vânătoare.


Bodyguardul, Claudiu Blaj, în vârstă de 26 de ani, a fost lovit în zona inghinală, iar cuţitul i-a atins artera femurală şi a murit la scurt timp. Patronul localului este şi el internatat la Spitalul de Urgenţă din Patroşani, la Terapie Intensivă.

UPDATE Judecătorii Tribunalul Hunedoara au emis, în acestă după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor pe numele bărbatului care a omorât, duminică dimineaţa, un agent de pază şi a înjunghiat patronul unui local.

„Mandatul de arestare a fost emis în lipsă, pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 48 de ore de la comunicare”, a declaratpurtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Agresorul nu a fost prezent în instanţă, deoarece este internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Petroşani şi este păzit în salon de poliţişti deoarece medicii nu şi-au dat acodul pentru a fi transportat în arest după ce a fost reţinut dimineaţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.