Doi tineri au murit într-un ACCIDENT teribil, după ce mașina s-a izbit...

Doi tineri au murit într-un ACCIDENT teribil, după ce mașina s-a izbit de un copac UPDATE Ce a cauzat incidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident arad

Doi tineri și-au pierdut viața în această dimineața într-un mod teribil. Au intrat, cu viteză, într-un copac, iar mașina s-a făcut praf la impact.

Sinistrul s-a petrecut în județul Arad, la ieșirea din Fântânele spre Frumușeni.


Cei doi aveau 25, respectiv 26 de ani. Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit faptul că șoferul nu avea permis de conducere. Pe fondul vitezei excesive, într-o curbă,  a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât practic autoturismul s-a încolăcit  în jurul pomului. Pompierii au scos cu greu trupurile celor doi tineri din mașina contorsionată.

UPDATE ”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în jurul orelor 06:15,  în timp ce B. P., de 26  ani, din Arad, a condus un  autoturism marca Alfa Romeo, pe DJ 682, din direcţia localităţii Frumuşeni spre Fântânele, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers si  a intrat în coliziune cu un copac, aflat în afara părţii carosabile. În urma impactului violent, a decedat conducătorul autoturismului şi un tânăr în vârstă de 18 ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului”, a declarat Camelia Tuduce, ofițerul de presă al Poliției Arad. (sursa foto: Arad Online/Aradon)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.