Cristian Bușoi, pe primul loc în TOPUL celor mai bogați candidați la...

Cristian Bușoi, pe primul loc în TOPUL celor mai bogați candidați la alegerile europarlamentare

3
DISTRIBUIȚI

cristian busoi 1 p

Candidaţii pentru alegerile europarlamentare nu sunt nici pe departe nişte oameni săraci. Ba dimpotrivă. O demonstrează declaraţiile de avere depuse la Biroul Electoral Central. Conform Antena 3, de departe, cel mai avut candidat este Cristian Buşoi, candidat din partea Partidului Naţional Liberal. Potrivit declaraţiei de avere, Buşoi se poate lăuda cu 1,4 milioane de euro în cele 30 de conturi, zece dintre ele fiind pe numele soţiei, dar şi cu nouă terenuri şi patru imobile (două apartamente în Bucureşti, un apartament în Bruxelles şi o casă în Drobeta Turnu Severin).


Mai mult, fostul şef al CNAS a declarat că deţine bunuri în valoare de 42.000 de euro şi că a făcut investiţii de 1,2 milioane de euro, veniturile sale fiind bazate pe activitatea notarială a soţiei sale, dar şi din investiţii şi plasamente.

Nici democrat liberalul Marian Jean Marinescu nu stă deloc rău la capitolul avere. Acesta deține 700.000 de euro, nouă terenuri şi două imobile. Are livezi care se întind pe aproape 15.000 de metri pătraţi, fâneţe de aproximativ 6.500 de metri pătraţi, dar şi peste 1.000 de mp de pădure.

La polul opus este Radu Moraru, primul pe lista de candidaţi a Partidului Ecologist Român, a cărui declaraţie de avere este goală.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.