Petrecere aniversară alături de olandezul Karmon, la Timişoara

Petrecere aniversară alături de olandezul Karmon, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

karmon

Amatorii de muzici electronice au parte de o petrecere aniversară de excepţie sâmbătă, 5 aprilie, invitatul special al acestui eveniment fiind olandezul Karmon.

Party-ul ce reprezintă aniversarea a cinci ani de existenţă a celor de la AllTimeClubbing va avea loc la halele UTT, cu începere de la ora 23 şi îi va mai avea ca invitaţi pe Mihai Popoviciu şi Rhadow.

Văzut ca un muzician în plină ascensiune, Karmon, tânărul artist de la Diynamic a simţit pe propria piele expresia „să creşti într-un an cât alţii în zece”.


A trecut de la stadiul de „new entry” la sfârşitul lui 2011, la „rising star” la mijlocul anului 2012, ajungând ca anul trecut să fie unul dintre cei mai căutaţi artişti de la Diynamic. Pline de viaţă, producţiile lui au putut fi auzite în seturile unor DJ celebri iar printre release-urile lui care au avut succes în întreaga lume se numără Turning Point,  Hold On feat. PONY , Wowshit sau Nobody Else feat. NTFO. Biletele de intrare pentru acest party costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.