Primarul Nicolae Robu anunţă că vinde sediul PSD cu 700.000 de euro,...

Primarul Nicolae Robu anunţă că vinde sediul PSD cu 700.000 de euro, ca să protejeze „interesele timişorenilor”

1
DISTRIBUIȚI

robu hol primarie

Vânzarea sediului PSD rămâne încă o problemă nerezolvată şi delicată. După atacurile dure la care a fost expus, ieri, de către mai marii social-democraţi, Sorin Grindeanu şi Titu Bojin, şeful PNL Timiş, primarul Nicolae Robu promite că ruperea alianţei nu va afecta preţul de vânzare.


„PSD trebuie să înţeleagă că o asemenea clădire nu poate fi vândută cu o sută de mii de euro, când există o evaluare că ea valorează 700.000 de euro şi preţul, la care se va face vânzarea, va fi stabilit ca în orice proces de vânzarea a unui bun al municipalității către o persoană sau o organizaţie. PSD poate să facă oricâte evaluări doreşte, primăria nu cred că mai are motive să facă o altă evaluare pentru că la a doua m-am implicat personal şi am dat specificaţii foarte clare pentru evaluare. Eu am fost ales de cetăţeni să am grijă de bunurile municipiului Timişoara şi să fiu corect în gestiunea lor. Dacă consilierii locali vor vota pentu compensarea investiţiilor dovedite cu acte valide făcute de PSD, o vor face pe răspunderea lor, primarul nu are nicio prerogativă în această privinţă”. Decizia va fi luată cel mai probabil după Paşti.

1 COMENTARIU

  1. Da, 100 000 de euro este putin.
    „Eu am fost ales de cetăţeni să am grijă de bunurile municipiului Timişoara”? De toate bunurile sau numai de unele (apropo de modificarile aduse fizionomiei orasului)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.