Primarul Timişoarei, baie de mulţime la târgul de Paşti. Ce replică a...

Primarul Timişoarei, baie de mulţime la târgul de Paşti. Ce replică a unei vânzătoare i-a produs o revelaţie

2
DISTRIBUIȚI

robu_iepuras

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a găsit un nou prilej de a face o baie de mulţime. Astăzi, în jurul amiezei, alături de şeful Direcţiei de Mediu, Adrian Bere, şi de purtătorul de cuvânt, Alina Pintilie, edilul a ieşit în centrul oraşului pentru a marca deschiderea oficială a târgului de Paşti. După ce le-a povestit oamenilor prezenţi, de la microfon, că nu mai puţin de 42 de căsuţe au fost amplsate în Piaţa Victoriei şi alte şase în Cartierul Soarelui acolo unde locuieşte, pentru ca ei să poată avea toate cele de folos pentru Paşti, primarul a trecut la chestiuni mai serioase. Acesta le-a explicat timişorenilor că ar trebui să se mândrească cu numărul mare de şantiere din oraş, acestea fiind un indicator clar al progresului.

robu_targ

 

Modest, ca de obicei, edilul şef le-a reamintit bănăţenilor şi că se bucură de o popularitate de 80% atestată prin sondaje efectuate de PNL.


Apoi, Robu a decis că este momentul să facă o inspecţie, de data aceasta nu pe la şantiere, ci pe la căsuţele amplsate în centrul oraşului. De la cârnaţi de porc sau cal, până la jucării de pluş şi bijuterii de firmă, toate au fost inspectate cu mare grijă de edilul şef pentru siguranţa timişorenilor care acum pot face cumpărături fără griji de la târgul de Paşti. Mare amator de mâncăruri sănătoase, edilul şef şi-a cumpărat şi un desert numit „minune de fructe pe care a „insitat să îl plătească, asta deşi vânzătoarea a insistat să fie un cadou. Ca la mai toate vizitele primarului prin oraş, timişorenii l-au privit cu mari emoţii. De la mici la mari, cetăţenii au insistat să facă şi poze cu mai marele urbei de pe Bega. Din vizita primarului nu au lipsit nici momentele emoţionante, cel puţin pentru el. Dacă la începutul vizitei, Robu a fost plăcut surprins de prezenţa unor personaje costumate în iepuraşi, care l-au servit cu ciocolată pentru copii, la final, bucuria primarului a crescut exponenţial graţie unei doamne care făcea colaci ungureşti. Replica „arătaţi mai bine în realitate” l-a făcut pe Robu să emită veridictul. „E clar, presa e nedreaptă cu mine!”

Foto: Adrian Panduru

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.