Robu recurge din nou la metoda Big Brother. Care este al doilea...

Robu recurge din nou la metoda Big Brother. Care este al doilea șantier unde muncitorii vor fi filmați cu tableta și pe ce firmă spune că va face presiune

1
DISTRIBUIȚI

Pietonii ajung dinspre complexul studenţesc fără probleme pe şantierul de la podul Michelangelo Foto  Adrian Pîclişan

Ghinioane peste ghinioane pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Revenit din sejurul în Spania și Portugalia, acesta a dat fuga pe șantierele Timișoarei să vadă cum stau lucrurile și cine a tras chiulul cât a fost plecat.

Pe durata inspecției mașina edilul șef a  fost lovită de un Jeep într-o intersecție. În urma impactului edilul șef, viceprimarul Dan Diaconu, șeful Direcției Tehnice Culiță Chiș sau șoferul Vasile Paraschiv nu au suferit răni. Cu toate acestea, primarul a  găsit urgent un motiv de nemumțumire, lucru care anunță vești proaste pentru studenții liberali care nu vor avea parte de relaxare nici chiar acum când nu se află în sesiune.


Vorbim despre lucrările la strada Musicescu.

„Nu sunt mulțumit de SDM. Această societate a primăriei a câștigat mai multe licitații și ne-am bucurat că a reușit să câștige, dar nu sunt mulțumit de mobilizarea pe care reușește să o facă. Voi sta pe capul lor, începând de acum, foarte insistent și voi recurge din nou inclusiv la filmarea modului în care lucrează, cu tableta, cu alte mijloace, dar voi pune toată presiunea pe ei”, a spus Robu.

Astfel, Musicescu ar fi al doilea șantier din orașul de pe Bega unde muncitorii ar urma să fie filmați cu tableta. Primul a fost cel de pe Michelangelo, acolo unde firma cu probleme a fost tot SDM, amenințată pe atunci cu rezilierea contractului. Deși edilul șef Nciolae Robu tună și fulgeră la adresa celor de la SDM, marți, viceprimarul Dan Diaconu spunea în cadrul unei coferințe de presă că lentoarea cu care se defășoară lucrările de pe Musicescu are legătură cu compania E-on, care nu a finalizat mutarea unor conducte de gaz.

La debutul lucrărilor de reparații pe strada Musicescu, în februarie 2013, Robu detalia că „acest contract, în valoare de 6,1 milioane de lei, prevede lucrări la fundație și de asfaltare a drumului pe aproape patru kilometri, respectiv între strada Hebe și Calea Urseni. Termenul de execuție este de 20 de luni, iar lucrările achitate de la bugetul local vor fi executate de SDM”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.