Şeful PSD Timişoara a făcut publice numele celor care vor să intre...

Şeful PSD Timişoara a făcut publice numele celor care vor să intre în cursa electorală pe colegiul III. Ce îi transmite primarului Robu

7
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

Şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, a ieşit, astăzi, în faţa presei pentru a oferi o serie de lămuriri cu privire la alegerile pentru colegiul III, la candidatul partidului, dar şi cu privire la atacurile voalate ale primarului Nicolae Robu. „Aşa cum v-am obşnuit, noi, ca şi partid, şi cum i-am obişnuit şi pe alţii, care au fost până acum o lună în alianţă cu noi, dar care au decis să facă, deocamdată voalat, alianţă cu Traian Băsescu, şi anume liberalii, desemnăm candidatul în mod real, indiferent dacă vorbim de consiliu sau primării. Nu facem sondaje doar de dragul de a face sondaje şi nu folosim tineretul să bată din uşă în uşă. Nu folosim acest argument, chiar dacă unii ies pe primul loc în sondajele respective şi nu facem cum fac unii. Din informaţiile mele, domnul Coifan e pe primul loc în sondaje, dar nu are niciun loc să fie pe candidat colegiul III, nu că îi plâng de milă, dar nu mai înţeleg de ce s-a făcut sondajul. Noi am desemnat patru membri de partid şi un nemembru de partid, despre care văd că s-a tot speculat.


Am avut discuţii în ultima perioadă cu domnul Bojin şi cu premierul Ponta pe chestiuni legate de universitate, legate de modul în care autorităţile locale pot să sprijine în CLT consilieriii PSD, care au sprjinit marcarea a 70 de ani de la înfiinţarea universităţii. Am purtat şi dicuţii pe ceea ce însemnă amânarea aceea de schimburi de terenuri de la Oituz. Eu şi domnul Bojin îl admirăm pe domnul Pirtea care, la 42 de ani, a reuşit să fie ales prin 82% ca rector, îl apreciem, este un om deosebit, dar asta nu înseamnă că va fi ales de noi candidat pe colegiul III. Sunt condiţii de la care nu facem rabat, e vorba de voinţa membrilor de partid şi sondaje reale. Poate să ni se pară nouă că unul e frumos sau deştept, dar poate să nu îndeplinească criteriile pentru oamenii de pe colegii. Noi nu am trimis felicitări de Paşti cu o lună înainte. Nu am chemat oamenii la cort pe Mărăşti şi nu facem fântâni de sute de mii de euro în zona în care stăm, adică în Soarelui. Am văzut că domnul Robu spunea ieri că D-ul de la PSD vine de la Dreapta. Nu, D-ul vine de la democraţie, iar liberalii au uitat asta. Văd că acum în PNL cine are altă poziţie decât Antonescu e dat afară din partid”, a spus pesedistul.

Legat de candidaţii PSD pentru colegiul III, Grindeanu a spus că, momentan, sondajul este în plină desfăşurare şi a făcut publice numele pesediştilor care s-au înscris în cursă. Este vorba despre consilierii locali Florin Bârsăşteanu, Alfred Simonis, consilierul judeţean Adrian Negoiţă şi Sorin Ionescu, director al Colegiului Bănăţean. Grindeanu a menţionat că în viziunea sa, Bârsăşteanu ar putea să îl bată în sondaje pe Pirtea, în ciuda faptului că rectorul UVT este în atenţia presei zilele acestea.

7 COMENTARII

 1. Cati pupatori deALUP socialista pe pagina asta,de speriat 😀 stati flexati cretinilor,la alegerile europarlamentare si urmatoarele „generale” veti fii in cap ca un MIG 29 Lancer …aveti zilele numarate,corupti ordinari !

  • bey Prostule!
   MIG 29 Lancer nu ezista!!!
   Poate MIG 21 lancer. comprende????
   corupti corupti…da’ BANDITII notorii sunt la voi la PDL incepand cu Besescu care dupe dec. 2014 o sa infunde ocna!!!!!!!!!!!!!
   sa va f*t in gura de basisti si udristi. canceru sa va manca ca neatz taiat salariile si pensiile iar voi in aceeasi perioada ati furat pe rupte. hhhuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooo

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.