Şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu: „O să deschidem frigiderul, o să îl...

Şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu: „O să deschidem frigiderul, o să îl vedem pe Robu, o să dăm drumul la robinet, o să îl vedem pe Robu cu Buşoi sau Coifan de mână”

9
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

Vestea că noua aripă a spitalului de copii din Timişoara are un constructor a făcut mare vâlvă în Timişoara. Iniţiatorul proiectului, deputatul Sorin Grindeanu i-a transmis primarului Nicolae Robu că un an şi jumătate este o perioadă foarte mare de timp pentru a realiza un astfel de proiect şi că la Timişoara nu se ridică Pentagonul. Edilul şef a reacţionat prin intemediul unui comunicat de presă în care l-a făcut pe Grindeanu un frustrat fără realizări, care urmează exemplul dat de Adrian Năstase. Legat de acuzele edilului şef, Grindeanu a spus că “nu cred că e normal să coborâm atât de mult nivelul, nu cred că e normal ca un primar să aibă un astfel de limbaj, eu nu am fost obişnuit ca un edil şef al oraşului să aibă un astfel de limbaj. Eu, dacă am criticat ceva, am criticat o anumită procedură. Sigur că aş putea să vorbesc şi eu de anumite frustrări, dar nu o fac. Frustrări legate de faptul că în Timişoara nu există proiecte noi, ci numai ale vechii administraţii. Sigur că poţi să mergi în Piaţa Libertăţii ca să îţi pui amprenta şi să spui că nu îţi place pavajul. Acel pavaj trebuie pus, că altfel proiectul devine neeligibil. Te duci pe malurile Begăi şi spui că pistele de biciclete trebuie să fie mai late.


Ca să arăţi că înaintea ta nu a existat nimic în oraşul ăsta şi totul începe de la anul 2012. Am criticat acţiunea, nu fac atacuri la persoană e treaba domnilor de la PNL să facă treaba asta la adresa noastră”.

Mai mult, deputatul a promis că va face lobby la Bucureşti pentru ca cei 500.000 de lei să fie redistribuiţi către Timişoara. Nu în ultimul rând, Grindeanu a spus că se bucură foarte mult că toate marile proiecte ale Timişoarei au fost câştigate de liberali, dar că se bucură enorm că spitalul de copii a fost câştigat de o firmă din Timişoara. Prin prisma acestui fapt, Grindeanu a spus „mă bucur să văd un stil de campanie cu care PNL nu m-a obşnuit în campaniile trecute. Nu vorbesc de campania trecută care a fost înpreună. O să deschidem frigiderul, o să îl vedem pe Robu, o să dăm drumul la robinet, o să îl vedem pe Robu cu Buşoi sau Coifan de mână. Mă miră megalomanismul de care dau dovadă. Ceea ce face PNL acum înseamnă costuri foarte mari, dar, probabil, având în vedere şi unele contracte pe care primăria le-a atribuit unor firme de filiaţie liberală. Aştept să mă dea în judecată, iar eu o să vin cu dovezi mai clare. Costurile unei astfel de campanii sunt mici astfel. Eu le urez succes să creadă că vor câştiga campania cu mashuri cât blocul şi cu acţiuni de tipul împărţirii monitorului de la primărie cu felicitări de la PNL în același timp”.

9 COMENTARII

  1. Asta e toata retorica lui Grindeanu? Ma asteptam la mult mai mult dar se pare ca m-am inselat.
    Din pacate pentru noi, cetatenii orasului, are dreptate Robu cand spune ca acest domn Grindeanu nu a facut nimic. Cand a fost viceprimar s-a remarcat printr-o neimplicare totala, la fel ca si aliatul lui Ciuhandu, la dezvoltarea orasului si imbunatatirea vietii noastre. Singurul loc in care s-a remarcat a fost la dezvoltarea caracatitei PSD in regiile primariei impreuna cu domnul Toanca. A aranjat atunci o gramada de firme de „filiatie” pesedista cu diverse contracte publice. Acuzele de azi exprima de fapt frustrarea mentionata de Robu prin faptul ca respectivele firme de casa ale lui Grindeanu au fost scoase de pe contractele oneroase de capusare a banului public.
    Ca si deputat…acelasi mare lucru: nimic.
    SIngurul lucru la care se pricepe domnul Grindeanu foarte bine este sa dea din gura.

  2. Pacat de Grindeanu! Candva era baiat simpatic, putin cam infatuat dar frecventabil. Acum si-a insusit metehnele lui Nastase si debiteaza prostii in proportie de masa. Chestie de IQ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.