Spărgători de locuințe, ridicați de mascaţi după o operațiune fulger UPDATE 2...

Spărgători de locuințe, ridicați de mascaţi după o operațiune fulger UPDATE 2 Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore FOTO

2
DISTRIBUIȚI

suspect spargere 1

Doar de câteva secunde au avut nevoie luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Timiș pentru a intra, în paralel, în cele trei locații din Piața Traian, unde judiciariștii căutau trei bărbați suspectați de furturi. Luați din somn, aceștia nu au apucat să facă niciun gest. În timpul percheziției, în locuința unuia dintre ei anchetatorii au găsit o sabie și un cuțit de mari dimensiuni. Polițiștii de la secția 1 îi suspectează pe cei trei de mai multe spargeri date la locuințe din zonă. În una dintre locuințe au plecat cu tot ce le-a picat în mână, inclusiv sticlele de vin. Descinderea mascaților pe strada Dacilor a deranjat-o pe o pirandă care s-a plâns că „este a treia oară când vin la noi. Nu au găsit nimic. Nu ştiu ce vor. Că noi muncim. Pe ăsta de-l iau acum are cinci copii. „. După câteva minute, le-a reproşat celor de la secţie că „mă puneaţi să-i prăduiesc pe ăştia pe aici şi acum veniţi la mine. Aveţi vreo probă ceva de-i luaţi? Ce face mita asta. Sun eu advocata şi vă arăt eu vouă. Veniţi de trei ori peste mine fără nimic”. Cei trei suspecţi au fost ridicaţi şi duşi la audieri. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţia Timiş a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că „bărbaţii, cu vârste între 26 şi 36 de ani, sunt bănuiţi că ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces sau a ferestrei, în mai multe locuinţe situate pe raza municipiului, iar din interior ar fi sustras bunuri ce pot fi valorificate (bijuterii, electronice, electrocasnice, etc.).Prejudiciul creat la cea mai recentă faptă, comisă în cursul lunii februarie a.c., este estimat la 9000 de lei”.

UPDATE 2 Cei trei bărbați, cu vârste între 26 și 36 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințe pe raza municipiului Timișoara, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J.


Timiș, urmând ca magistrații să decidă în acest caz.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.