Timişoara are parte de un weekend „de cosit“ cu Danaga, Brum, Blazzaj...

Timişoara are parte de un weekend „de cosit“ cu Danaga, Brum, Blazzaj şi JazzyBIT

0
DISTRIBUIȚI

blazzaj 058

Melomanii timişoreni au parte de un weekend de foc odată cu redeschiderea „sezonului de cosit“ La Căpiţe, grădina de vară umbrită de tei, platani şi stejari care anul trecut a fost gazda unor evenimente muzicale memorabile. Joi 10 aprilie, la ceas de seară aici vor concerta cei de la Blazzaj şi Danaga (Cluj). Danaga (Daniel Aga) şi-a început aventura sa muzicală în 1998, ca solist vocal şi chitarist într-o trupa rock. După o pauză de câţiva ani îşi vinde motocicleta pentru a-şi cumpăra primul său computer şi trece la electronice.


Muzica lui este un amestec între diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 şi 70, jazz, hip-hop, funk până la tehno şi house, cu influenţe din folclor. Până în prezent, el a lucrat cu o serie de artişti, cum ar fi Florin Ţârlea, Mihai Pop, Adi Tudoran (electroclown), Mircea Florian. A apărut cu producţii proprii pe compilaţia „Culese din Cartier”, editată de Subcarpaţi, precum şi pe Buzz RO! 2011 la Local Records. Primul său album, „Am n-aripi” este o colecţie de povestiri despre omul contemporan alienat care încearcă să găsească adevăratul său sine.

Vineri, 11 aprilie, la faţa locului vor fi prezenţi Ben Boognar şi trupa Brum. Cei trei muzicieni care alcătuiesc proiectul electrolive BRUM, au avut parte de un 2013 de succes, cu apariţii la Flying Circus Pub (Cluj), în deschiderea trupei Triptonus (Viena) în clubul Daos din Timişoara, în cadrul aniversării a 10 ani de existenţă a revistei Sunete, Festivalul Made in TM şi Waha Festival. Pentru acest an, Cătă Vaştagu, Radu Pieloiu şi Anghel Mailat pregătesc albumul de debut. Sâmbătă la ceas de seară, va avea loc lansarea revistei Terapie de Basm, un set cu Mr. Goju şi un concert cu JazzyBIT, proaspeţii câştigători ai premiului pentru debut la Gala  Premiilor Jazz, desfăşurată la Bucureşti. Intrarea la toate evenimentele este conform organizatorilor „liberă ca pasărea cerului“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.