Circulație închisă pe un drum național din Timiș. Ce rută ocolitoare va...

Circulație închisă pe un drum național din Timiș. Ce rută ocolitoare va fi pusă la dispoziția șoferilor

0
DISTRIBUIȚI

muncitori-drumuri

De la Ilia la Timișoara nu se mai poate ajunge în linie dreaptă. Cel puțin pentru mașinile mai grele de 7 tone. Drumul Național 68A a fost închis circulației acestor autovehicule, din cauza stadiului degradabil în care se află.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunțat luni participanţii la trafic că începând de astăzi, 26 mai, ora 18:00, circulaţia rutieră pe DN 68A, pe sectorul cuprins între km 3+190 – km 27+500, va fi restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată  mai mare de 7,5 tone.


”Măsura de restricţionare a traficului rutier a fost luată întrucât în zona kilometrului 3+190, corpul drumului a cedat din cauza fenomenelor meteorologice înregistrate în seara zilei de 24/25.05.2014 (precipitaţii abundente, vânt puternic)”, transmit oficialii CNADNR.

Până la remedierea situaţiei, traficul rutier se va desfăşura deviat pe următoarea rută ocolitoare: DN 68A (Municipiul Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj) – A6 (Lugoj – Balint) – A1 (Balint – Traian Vuia) – DN 68A, km 27+500 (Dumbrava). Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.