Cum îl atacă actualii șefi din PNȚCD Timiș pe fostul primar al...

Cum îl atacă actualii șefi din PNȚCD Timiș pe fostul primar al Timișoarei: “Gheorghe Ciuhandu să nu uite că este creația PNȚCD”

1
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1moldovan valentin 1_bun

Gheorghe Ciuhandu a făcut, aseară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, o serie de declarații cu privire la actuala conducere a PNȚCD Timiș.


Astfel, fostul primar al Timișoarei afirma că nu se gândește să redevină membru activ în partid atâta timp cât PNȚCD Timiș “este condus de oameni pe care nici nu vreau să-i cataloghez”.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș, a răbufnit. “Nu sunt un impostor. Domnului Gheorghe Ciuhandu îi port respect și datorită vârstei, și datorită faptului că a fost lider al PNȚCD Timiș și primar al Timișoarei. În anul 1996, împreună cu el am bătut străzile Timișoarei, împreună l-am ajutat să fie cunoscut și să fie votat de cetățeni. Când l-am sprijinit, probabil că a fost bine. Eu regret regretul domnului Ciuhandu. Din păcate, sub conducerea domnului Ciuhandu, PNȚCD Timiș a regresat. Domnului Ciuhandu de ce i-a fost rușine să participe la alegeri sub sigla PNȚCD, dacă am fost atât de autentici?”, a declarat nervos Valentin Moldovan.

Nici Ștefan Drăgulescu, vicepreședintele PNȚCD Timiș, nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Gheorghe Ciuhandu. Acesta a comentat  că “Gheorghe Ciuhandu trebuie să înțeleagă faptul că a beneficiat din plin de sprijinul PNȚCD. Să nu uite că în anii ’90 am avut mai multe voturi decât dânsul la alegerile pentru șefia organizației judenețe, el s-a clasat pe locul doi, dar i-am cedat voturile pentru că eu nu am vrut să fiu niciodată om politic. Gheorghe Ciuhandu să nu uite că este creația PNȚCD, consider că nu este moral și corect să dea în partid”, a explicat Ștefan Drăgulescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.