De ce crede Daniel Funeriu că primarul Robu este posibil să fie...

De ce crede Daniel Funeriu că primarul Robu este posibil să fie naiv și ce promisiune fabuloasă le-a făcut timișorenilor

6
DISTRIBUIȚI

 

barsasteanu-funeriu04_resize-640x426

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației și candidatul PMP Timiș pe Colegiul 3 Deputați, i-a transmis, astăzi, primarului Nicolae Robu că are o mare problemă pe care trebuie să le-o explice timișorenilor. Și anume, de ce i-a încurajat pe timișoreni să voteze cu PSD în urmă cu doi ani, partid care „a mințit Timișoara pentru că avem «nema» bani pentru spitalul de copii, pentru centura de sud sau pentru Gara de Nord”.

Astfel, candidatul PMP a precizat că Nicolae Robu a garantat pentru „niște mincinoși, ceea ce arată că fie a făcut-o voit, ceea ce e foarte grav, fie a fost naiv, ceea ce, de asemenea, este foarte grav, pentru că la nivelul la care se află domnul Nicolae Robu nu-ți poți permite să fi naiv”.

Candidatul PMP pe Colegiul 3 Deputați i-a ironizat pe contracandidații săi, care au făcut tot felul de promisiuni “ridicole” și a spus în timpul conferinței de presă că nu își va lua niciun angajament, pentru că el are deja un bilanț, și le-a promis timișorenilor că dacă îl vor vota, nu se va schimba.

Totuși, în finalul conferinței, Daniel Funeriu s-a răzgândit și a făcut o promisune de-a dreptul fabuloasă.


“În Timișoara există grupuri transpartinice care împart banii timișorenilor. Le promit timișorenilor că, dacă voi căpăta încrederea lor, voi demola mafiile transpartinice din oraș, o să demolez mafia din Timișoara, începând cu mafia imobiliară”, s-a angajat Daniel Funeriu.

Fostul ministru al Educației nu a explicat cum va dori să facă acest lucru, dar a precizat că în următoarea conferință de presă va face publică lista cu grupurile transpartinice din oraș.

6 COMENTARII

  1. Helooooooooooooooou, ce-i cu domnul asta Funeriu,
    Saptamana trecuta l-a atacat pe Sarbu, acum se leaga de Robu.
    Plictiseala maxima cand nu ai cu ce palmares a te lauda.
    Inteleg ca locul parlamentar de ARAD al domnului Funeriu, a fost ocupat de ieseanul Mihai Razvan Ungureanu, normal ar fi ca domnul Funeriu sa candideze la IASI si nu la TIMISOARA.
    Alooooooo domnule Funeriu – fost ministru al invatamatului- in calitatea domniei voastre ce ati facut pt sistemul educational din Romania? Ati sustinut cumva mafia din invatamant ? – cat mai multe universitati private care taxeaza si creeaza studenti diplomati pe banda, masa de necalificati ce iau calea vestului. Vezi prima data barna din ochi, dupa aia cauta la altii defecte…
    Acelasi domn ministru al INVATAMANTULUI caruia ii soptea consiliera ce sa spuna la o conferinta de presa….. mai nene ia-te de mana cu EBA, ca sunteti subiect la CronicaCarcotasilor.

    • Domunu Funeriu e din Timisoara normal sa candideze aici.
      Si in pulus ca ministru a invatamantului, a facut niste reforme foarte importante, cateva exemple, camerele de filmat la bac, calsa zero, acum se ia bacu pe cinstite numai cine merita ia bac

  2. @Ionica: Ori nu esti informat ori nu gandesti. Sau gandesti prost.
    Tocmai, in mandatul lui Funeriu, spre deosebire de mandatatul Ecaterinei Andronescu, nivelul de dificultate a Bac-ului a crescut, iar copiatul a scazut. A rezultat o promovabilitate f slaba. Astea sunt statisticile. Deci mult mai putini studenti, in special pt facultatile private.
    Dupa demonstratia de mai sus, nu tragi concluzia ca esti prost? Daca da, mai ai o scapare. Daca nu, esti mai prost ca omul de zapada.

  3. m-ati revoltat. Adica a facut bine cu clasa 0 ? banui ca voi cei ce-l aplaudati pt asta, nu aveti copii. Bai care scrii ca-i bine stii ce inseamna asta? Ati vorbit macar cu cineva din invatatorii care trebuiau sa se ocupe de copii din clasa 0 ? A bagat pe gat chestia asta fara un suport real in scoli, fara o organizare, Mergeti macar si vedeti – nici macar acum dupa 3 ani nu au o organizare pusa la punct vb despre scolile din orasele mari – nu mai vb de cei de la sate. E mult de scris si nu-mi pierd vremea cu neavizatii. Parintii care ii inscriu pe copii in clasa 0 o fac din ideea de turma, ca nu vreau sa ramana in urma copilul meu in raport cu ceilalti, In curand o sa se ajunga sa-i dai la scoala din grupa mica(de la 4 ani)
    Adica cum? in ultimii zeci de ani copii ce au facut clasa 0 la gradinita in grupa mare – au ramas analfabeti ? Ce gandire primitiva aveti mai habarnistilor. Referitor la nepromovabilitatea la bac – asta-i de bine ? Pai daca profesorii nu sunt platiti cum trebuie li se rupe ce invata copii pana la BAC. A luptat domnia sa pentru un buget mai mare pt invatamant ca sa-i stimuleze pe profesori. Iar ref la Univ-Private fiti siguri ca aia ce pica bacul in vara il iau in toamna macar cu 5 , si se vor inscrie la o Univ-Privata – ca la aia nu ai nevoie de examen de admitere – iar cand vor termina facultatea vor concura cu unu care a dat un examen de admitere la o facultate serioasa – dar coincidenta ?! au aceeasi diploma. E corect asa ? mai apoi in campul muncii conteaza cel care e mai pilos.

  4. Bravo domnul Funeriu vezi articolul de pe pressalert cu
    Elitele Timișoarei pleacă peste hotare.
    Asta ai sustinut. Ca in Romania elitele se pot sterge undeva’ cu o diploma de absolvire. Ati luptat pentru o corelare a locurilor din universitati vs piata muncii ? Mafia din invatamat exitsta la mare rang in special in domeniul privat. Bravo Funeriu@compania : „An de an, elevii de nota zece din Timișoara, dar și din întreaga țară, care învață la cele mai bune școli, aleg să plece să studieze mai departe peste hotare. În general, pleacă la studiu peste hotare cei mai buni elevi pe care-i avem”, a precizat Sorin Ionescu, directorul Colegiul Național Bănățean.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.