Doi bărbați au ajuns la spital, unul dintre ei în stare gravă,...

Doi bărbați au ajuns la spital, unul dintre ei în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un copac. Cum s-a petrecut accidentul

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, iar prietenul lui a avut nevoie, de asemenea, de ajutorul medicilor. Cei doi s-au aflat într-o mașină care a ”aterizat” într-un copac, de pe marginea drumului.

În dimineaţa zilei de ieri, poliţişti de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă au intervenit la un accident rutier sesizat prin apelul unic de urgenţă 112.


”Echipa deplasată la faţa locului a constatat, din primele verificări, că în timp ce I.Z., în vârstă de 21 ani, conducea un autoturism pe DN 57, din direcţia Moldova Nouă spre Naidăş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile”, a declarat Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului I.F., în vârstă de 35 ani.

Victimele au fost transportate la spitalul din Oraviţa şi ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.