DUBLĂ INFRACȚIUNE. Un bătrân de 72 de ani, pe un moped neînmatriculat...

DUBLĂ INFRACȚIUNE. Un bătrân de 72 de ani, pe un moped neînmatriculat și fără permis de conducere, a provocat un accident

0
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amendaNu deținea un permis de conducere, nici regulile de circulație nu le cunoștea foarte bine și, colac peste pupăză, mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. Toate acestea au condus la un accident de circulație, în urma căruia o persoană a fost rănită.


Incidentul s-a produs pe Calea Orşovei din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Echipajul sosit la faţa locului a constatat, din primele verificări, că în timp ce N.B., în vârstă de 72 ani, conducea fără a poseda permis de conducere, pe un moped neînregistrat, la intersecţia cu strada Unirii, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla în depăşirea sa.

Bărbatul, rănit uşor, a fost transportat la Spitalul Moldova Nouă unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea. La testarea cu aparatul alcooltest a celor doi conducători de vehicule, rezultatele au fost negative. În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.