Ministrul Muncii, Rovana Plumb, împotriva căsătoriilor între homosexuali. Ce spune despre egalitatea...

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, împotriva căsătoriilor între homosexuali. Ce spune despre egalitatea dintre femei şi bărbaţi

4
DISTRIBUIȚI

gay parade 3

Rovana Plumb ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale si Persoanelor Vârstnice a comentat la Timişoara pe marginea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Povestind despre măsurile pe care vrea să le ia pentru protecţia familiei ca instituţie tradiţională, Plumb a fost întrebată de presă dacă termenul de familie se poate aplica şi în cazul căsătoriilor între homosexuali.


“Într-un stat democratic, într-un stat normal fiecare are dreptul să îşi susţină opinia, viziunea. Din punctul meu de vedere familia este cea tradiţională. Există viziuni care susţin şi alt model de familie. În modelul meu de familie în care am fost educată valorile tradiţionale ale familiei sunt păstrate”, a spus aceasta.

Ministrul a abordat şi subiectul egalităţii de şanse dintre bărbaţi şi femei şi a admis că România e codaşă la acest capitol. „Nu stăm bine la egalitatea de şanse în România în ceea ce priveşte participarea egală a femeilor la deciziile pe care le luăm. În România femeile au nevoie de infrastructură de creşe de şi grădiniţe. Noi lucrăm şi cu ministerul de resort. Avem nevoie să combatem violenţa domestică. Lupta împotriva violenţei domestice va aduce un plus de valoare pentu România”. Ministrul a spus că ţara noastră va adera la Convenţia de la Istanbul, pas care speră ca va duce şi la schimbarea legislaţiei în domeniu.

4 COMENTARII

  1. Sunt anti gay, dar am un coleg la restaurant bavaria care este gay! nu-l inteleg se uita dupa clienti si ii soarbe doar din privirii. FRate tu sunt anti gay desi sunt interlop.

  2. Nu stam bine la egalitate de sanse nu de ex la Casa Judeteana de de Pensii directoru Caprariu Ioan Petru e pe functie de pe vremea lu Ceausescu .Oare nu se mai poate schimba ca prea confunda institutia cu casa personala

  3. DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
    ARTICOLUL 16
    1. Cu incepere de la varsta nubila, BARBATUL si FEMEIA fara nici o restrictie in privinta rasei,
    cetateniei sau religiei, au dreptul sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie. Ei au drepturi
    egale la incheierea casatoriei, in decursul casatoriei si la desfacerea ei.
    2. Casatoria nu poate fi incheiata decat cu consimtamantul liber si deplin al viitorilor soti.
    3. Familia este elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea
    societatii si a statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.