Poliția Timiș, reacție SURPRIZĂ la acuzele primarului Nicolae Robu. Cine trebuie, de...

Poliția Timiș, reacție SURPRIZĂ la acuzele primarului Nicolae Robu. Cine trebuie, de fapt, să dea jos mesh-urile USL

4
DISTRIBUIȚI

robu bronzat03_resize

Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș a reacționat, prin intermediul unui comunicat trimis de compartimentul de relații publice, acuzelor aduse de Nicolae Robu șeful PNL Timiș, care spunea că șefii poliției se tem de PSD.

„Au apărut acele afişe ilegale «USL trăieşte, USL continuă».


Vizavi de IPJ Timiş era, până acum două zile, un mesh mare pe care şefii de la poliţie s-au prefăcut că nu îl văd, tremurând de teama PSD”, spunea ieri Nicolae Robu.

Răspunsul IPJ Timiș a fost scurt, și constă în citarea unei părți din decizia Biroului Electoral Județean, care a dispus înlăturarea însemnelor USL. La Articolul 3 din decizia BEJ, se specifică faptul că „măsura administrativă va fi adusă la îndeplinire de către primarii localităţilor judeţului Timiş”. Astfel, primarul Nicolae Robu acuza ieri IPJ de o situație a cărei rezolvare ținea de fapt de primărie.

Totodată, reprezentanții IPJ au anunțat că, de la începerea campaniei electorale, „la nivelul IPJ Timiş au fost semnalate două incidente privind afişaje electorale în locuri neautorizate. În ambele cazuri au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform art. 53 lit. k din Legea 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European”.

4 COMENTARII

  1. Asa si ?!Unde a gresit IPJ-ul?Robu confunda IPJ-ul cu sediul prostiei locale ,pseudopolitie aservita total celui aflat la primarie ….asa ca …d-le primar mai pune manuta si mai citeste ca iar ai dat cu mucii in fasole !

  2. Mi se pare mie sau onor domn primar s-a facut de cacao??????
    Nu-i spune nimeni ca o cam ia pe aratura si ar fi bine sa nu spuna lucruri care nu au fost avizate de oameni mai destepti decat el ???

  3. minte ca mabasescu asa sunt totii din pdl,pmp partidul mafiei si poseta cu rahat gaina cu gripa aviara udrea din plescoieee suge la basescu cel bolnav de syda ,vedeti cum arata cu flegma pe mutra ,porcul mistret cu marul stricat nu votam gunoiele securiste

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.