Ponta, despre declaraţiile lui Predoiu privind ”puşcăria”: Cine e Predoiu? E un...

Ponta, despre declaraţiile lui Predoiu privind ”puşcăria”: Cine e Predoiu? E un personaj tragicomic

0
DISTRIBUIȚI

victor-ponta-71_8e0ec03e5f

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, astăzi, despre declaraţia prim-vicepreşedintelui PDL Cătălin Predoiu potrivit căreia ar risca „puşcăria” în cazul în care ar semna HG privind transferul unor acţiuni ale Portului Constanţa la CL, el răspunzând: „Cine e Predoiu? E un personaj tragicomic”, scrie Mediafax. Jurnaliştii l-au întrebat pe preşedintele PSD, Victor Ponta, înainte de a participa la un eveniment organizat de TSD în Capitală, cum comentează afirmaţiile făcute de Cătălin Predoiu potrivit cărora ar risca „puşcăria” dacă va semna hotărârea prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa vor fi transferate gratuit la CL Constanţa. „Cine e Predoiu? A lui Blaga? E un personaj tragicomic, dar mai mult comic decât tragic. Să fie sănătos”, a spus Ponta.

Victor Ponta a fost întrebat, de asemenea, despre ultimele afirmaţii ale preşedintelui Traian Băsescu privind persoana sa, el răspunzând: „Haideţi acuma, măcar vorbim, totuşi… la Predoiu era aşa la matineu.


Ia ziceţi de Băsescu, ce-a zis?”. Jurnaliştii i-au transmis că şeful statului a susţinut despre persoana sa că ar fi omul baronilor, iar Ponta a replicat: „Păi cine să fiu, omul doamnei Udrea, cu paraşuta? Orice variantă e mai bună”. Elena Udrea a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarând apoi că „este o senzaţie care merită încercată”, că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru şi că va repeta experienţa. Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că Guvernul pregăteşte adoptarea unei hotărâri prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa vor fi transferate gratuit la Consiliul Local Constanţa, el avertizându-l pe premierul Ponta că va intra în puşcărie dacă va semna această hotărâre.

„Se pregăteşte adoptarea unei hotărâri de guvern prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa să fie transferate cu titlu gratuit, subliniez cu titlu gratuit, în proprietatea Consiliului Local Constanţa. Aceasta este prima pagină a proiectului de hotărâre, acest proiect de hotărâre urma să intre ieri în şedinţa de Guvern, se prevede clar transferul cu titlu gratuit a 13% din acţiuni, 13,99% în proprietatea Consiliului Local Constanţa”, a precizat Predoiu într-o conferinţă de presă. El a arătat că, dacă va fi adoptată, hotărârea de guvern va fi nelegală, deoarece încalcă Legea privatizării şi nu ţine cont de avizele date de direcţiile de specialitate din Ministerul Transporturilor.

„Eu vreau să spun, nu ca politician, nu ca prim-ministru ce se află, nu ca opozant, vreau să-i spun aşa, ca de la jurist la jurist, de la avocat la procuror: «domnule Ponta, dacă semnaţi această hotărâre de guvern, acest proiect aşa cum este el scris astăzi, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis»”, a afirmat Cătălin Predoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.