Preda: Dacă aş fi avut funcţie, i-aş fi spus lui Rogozin „Dacă...

Preda: Dacă aş fi avut funcţie, i-aş fi spus lui Rogozin „Dacă vii cu bombardierul, te doborâm”

1
DISTRIBUIȚI

cristi_preda_6457_59339000

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, marţi, că le cere socialiştilor români să-şi precizeze poziţia faţă de Rusia şi a precizat că dacă el ar fi avut o funcţie de demnitate publică, i-ar fi răspuns lui Rogozin „Dacă vii cu bombardierul, te doborâm!”, scrie Mediafax. „Eu personal consider că trebuia o reacţie foarte dură la declaraţiile lui Rogozin. Personal, dacă aş fi fost într-o poziţie de demnitate i-aş fi răspuns: Dacă vii cu bombardierul de doborâm! Asta este reacţia pe care o merită, o declaraţie precum cea a lui Rogozin. Asta este atitudinea pe care o îmbrăţişez şi o opinie pe care vreau să o afirm foarte tranşant.


M-aş bucura ca din partea socialiştilor români să avem clarificarea poziţiei lor faţă de Rusia şi nu o refugiere într-un limbaj chipurile diplomatic, dar care este gol”, a precizat într-o conferinţă de presă, Cristian Preda , candidat al PMP pentru un nou mandat de europarlamentar.

Cristian Preda a mai spus că pe de o parte există o loialitate faţă de Moscova a socialiştilor bulgari, iar pe de altă parte candidatul socialiştilor europeni pentru şefia Comisiei Europene are „o atitudine servilă faţă de Moscova”. „Vrem să ştim unde se situează socialiştii români în acest context, loialitatea faţă de Moscova a socialiştilor bulgari şi îl vedem şi pe şeful Parlamentului European, Martin Schulz, care consideră să ne împăcăm cu acapararea Crimeei de către Moscova. Suntem îndreptăţiţi să-l întrebăm peVictor Ponta cum se plasează între loialitatea afirmată a bulgarilor şi servitutea faţă de Moscova pe care a afirmat-o Martin Schulz”, a adăugat Cristian Preda.De asemenea, Cristian Preda a zis că în această campanie pentru alegerile europarlamentare îi întreabă pe deputaţii PSD care vor merge în Parlamentul European dacă vor vota pentru recunoaşterea statalităţii Kosovo.

1 COMENTARIU

  1. Astia sint unu’ mai idiot ca altu’. Mai imbecilule, cu ce ma-ta te-ai gindit tu sa dobori un TU 160? Ti-ai facu prastie noua sau vrei sa tragi cu arcul. Imbecil inconstient ! Un Tu 160 trece peste Romania Inainte de a apuca imoptentii astia sa dea macar alarma, ce sa mai vorbim de doborit. Exista o singura posibilitate pentru armata romana de a dobori un TU 160. Pilotul sa vrea sa se sinucida pe teritoriul nostru si sa prabuseasca intentionat avionul, altfel e doar gargara inconstienta a imbecililor care ne conduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.