„Sunt un orb”, recital extraordinar al lui Horațiu Mălăele, la Filarmonica Banatul....

„Sunt un orb”, recital extraordinar al lui Horațiu Mălăele, la Filarmonica Banatul. Când va avea loc spectacolul

0
DISTRIBUIȚI

”Sunt un orb” spune Horațiu Mălăele la Timișoara. Cu umor, cu duioșie, cu pastile de proză și de sinceritate, într-un spectacol ce va avea loc în 2 iunie 2014, de la ora 19, în sala Capitol.

malaele 2 (4)

Va fi un recital extraordinar Horaţiu Mălăele,”despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie”, pe   versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet.


Nu vor lipsi momemtele de improvizație, cunoscut fiind talentul deosebit al actorului în acest sens. „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”, declară Horaţiu Mălăele despre spectacol.

Biletele costă 49 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Filarmonicii Banatul, deschisă în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 10-14, marți și joi între orele 14-19, precum și cu o oră înainte de orice spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.