Tango-ul iese în stradă la Timișoara. Cum îl poți învăța de la...

Tango-ul iese în stradă la Timișoara. Cum îl poți învăța de la profesioniști în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

tango

„Acum ai șansa să iei parte la prima ta lecţie de tango argentinian. Vei avea parte de o frumoasă experienţă despre comunicare, prietenie şi încredere, o lecţie de eleganţă, de disciplină şi, în acelaşi timp, de libertate” – așa sună mesajul transmis de organizatorii StudentFest 2014, care le-au pregătit timișorenilor un eveniment ce se va desfășura pe parcursul a trei zile pe pietonala Mărășești din Timișoara.

Marți, miercuri și joi, începând cu ora 12.00, pietonala Mărășești din Timișoara va căpăta o atmosferă argentineană deoarece participanții StudentFest de la secțiunea „Dans” vor delecta publicul cu un tango argentinean.


Spectatorii care vor să exerseze mișcările elegante ale tangoului sunt invitați alături de studenți să danseze.

„Sperăm ca mâine să țină vremea cu noi. Vom începe la ora 12.00 și vor dansa participanții, dar noi invităm și publicul care dorește să învețe acest stil de dans. Avem doi dansatori, Cristina Daju și Silviu Gușat, iar pe lângă dansurile pe care le vor învăța participanții am pregătit și mici surprize”, a spus Sandra Alfiri, participantă StudentFest, secțiunea „Dans”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.