Un trup neînsuflețit, aflat în stare avansată de putrefacție, scos din apă...

Un trup neînsuflețit, aflat în stare avansată de putrefacție, scos din apă de pompieri. Unde a fost găsit cadavrul

0
DISTRIBUIȚI

criminalisti

Poliţiştii şi legişitii au început o investigație, după ce pompierii au scos cadavrul unui bărbat, aflat în stare avasată de putrefacţie, din râul Mureş.

“Pompierii Detaşamentului Deva au fost alertaţi în urma unui apel preluat de dispeceratul integrat care anunţa prezenţa unui cadavru în râul Mureş.


Ajunşi la marginea râului Mureş pompierii au lansat barca pneumatică la apă şi au început operaţiunea de patrulare pe râu, în aval de locul în care apelantul susţinea că a vazut cadavrul. După aproximativ o oră pompierii au reuşit identificarea cadavrului care plutea dus de curentul puternic la aproape 10 kilometri de locul iniţial de lansare a bărcii la apă. Cadavrul bărbatului aflat în stare avansată de putrefacţie a fost scos la mal de pompierii deveni, cu ajutorul echipamentului de salvare, care l-au predat echipei Serviciului Judeţean de Medicină Legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitanul Anemona Doda.

Condiţiile în care bărbatul şi-a pierdut viaţa şi intervalul în care acesta s-a aflat în apă vor fi determinate în urma anchetei poliţiştilor şi a expertizei medico-legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.