Ce spune Klaus Iohannis despre alianța dintre PNL și liderii PDL Timiș...

Ce spune Klaus Iohannis despre alianța dintre PNL și liderii PDL Timiș anchetaţi de DNA

2
DISTRIBUIȚI

iohannis trepte

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a făcut  astăzi, o serie de precizări cu privire la unificarea dreptei din România. Acesta a spus că ţara noastră are nevoie de nu mai puţin de două mandate sub conducerea PNL, mai exact PNL-ul rezultat din fuziunea cu PDL, astfel încât să devină una prosperă economic.

La cererea jurnaliştilor, Iohannis a comentat şi pe marginea alianţei dintre PNL Timiş şi PDL Timiş, partid ai cărui membri marcanţi, precum şeful Constantin Ostaficiuc şi deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, sunt anchetaţi penal de DNA.


„Am discutat de unificarea dreptei evident în ecuaţia PNL-PDL la centru. Am discutat acest lucru cu colegi din teritoriu, dintre care unii mi-au relatat că au progresat foarte mult într-o apropiere reală în teritoriu, iar alţii mi-au relatat că este un proces care durează mai mult. Nu cred că este rolul meu să vă spun cum stau lucrurile la Timişoara”, a spus Iohannis.

Acesta a punctat şi faptul că PMP nu are ce căuta în noua uniune de dreapta, subliniind că „noi nu negociem cu PMP dintr-un simplu motiv. Trebuie să avem curajul acum după atâţia ani să construim un proiect politic pentru România fără a ne referi la Traian Băsescu. Este clar că Traian Băsescu a fost figura politică cea mai puternică a ultimilor zece ani. Acea epocă s-a terminat, noi nu facem unificarea dreptei împotriva lui Traian Băsescu, pentru Traian Băsescu, ci facem unificarea dreptei fără Traian Băsescu”.

2 COMENTARII

  1. La intrebarea:alianţei dintre PNL Timiş şi PDL Timiş, partid ai cărui membri marcanţi, precum şeful Constantin Ostaficiuc şi deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, sunt anchetaţi penal de DNA?Raspuns: „Am discutat de unificarea dreptei evident în ecuaţia PNL-PDL la centru. Am discutat acest lucru cu colegi din teritoriu, dintre care unii mi-au relatat că au progresat foarte mult într-o apropiere reală în teritoriu, iar alţii mi-au relatat că este un proces care durează mai mult. Nu cred că este rolul meu să vă spun cum stau lucrurile la Timişoara”, a spus Iohannis.Un raspuns de tot cacatul,fara o logica,in „coada de peste”,niste gunoaie care trebuie sa „infunde” puscaria !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.