EXCLUSIV Primarul Robu le-a povestit consilierilor săi strategia prin care Diaconu a...

EXCLUSIV Primarul Robu le-a povestit consilierilor săi strategia prin care Diaconu a rămas viceprimar. Ce rol a jucat un pesedist

4
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL16_resize

Primarul Nicolae Robu a oferit explicații selective cu privire la câștigarea alegerilor de la CLT, prin care Dan Diaconu a rămas în continuare viceprimar. Edilul a spus în fața jurnaliștilor că „s-a pierdut la un vot. Ei au încercat să controleze votul, dar am avut eu inspiraţia să creez un mod ca să nu se mai poată arăta votul. Probabil că cineva a avut o tresărire de consţiinţă şi curaj. Îi mulţumesc, habar nu am cine poate fi, dar a fost o probă de curaj şi conştiinţă pentru că era profund incorect ce era să se întâmple astăzi aici. Circul de astăzi nu face cinste Timişoarei şi eu sper ca astfel de şedinţa să nu mai aibă loc cât voi fi eu primar, dar eu m-am străduit din răsputeri să facem ca această şedinţă să fie civilizată.


Am avut foarte multe intervenţii cu apel la calm,la atitudini civilizate. Au fost multe momente cu circ, dar pentru Timişoara este important deznodământul. Este important să continuăm într-o echipă care a lăsat urme importante în progresul oraşului. Noi suntem acei nebuni care și-au asumat răspunderea să fie înjuraţi şi să lăsăm ceva în urma noastră”.

În drum spre biroul său, edilul a explicat și pentru consilierii Dorel Borza, Alexandru Chirilă, Sanda Greblă, dar şi pentru mai mulţi membri PNL, printre care şi Marian Vasile, schimbat azi din funcţia de vicepreşedinte al CJT, că strategia sa a fost una simplă, dar eficientă, făcută la faţa locului. Robu a spus că şi-a dat seama că pesedistul Alfred Simonis a fost pus lângă cabina de vot ca să tragă cu ochiul cum s-a votat. „L-am luat cu colegii, l-am încercuit şi l-am ţinut de poveşti ca să nu mai vadă bine. Aşa au avut curaj să voteze cinstit”, a povesit Robu spre amuzamentul celor de faţă. Simonis, care era şi el la faţa locului a râs cu tragere de inimă la gluma primarului şi a conchis că „poate data viitoare PSD va desemna un membru mai înalt”.

Foto: Adrian Pîclișan

4 COMENTARII

  1. Omul asta este ceva de speriat! Domnul Robu, pentru stiinta matale, serviciile au decis ca un om ca Herzog este periculos intr-o functie publica de prima marime. Si l-au executat cu mana PSD si cu stiinta lui Titu Bojin. Si asa toti si-au spalat mainile de neghiobul ala de fanatic putinist prorus. Lasa gargara si treci la treaba, data viitoare nu o sa mai ai norocul asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.