Fostul vicepreședinte al CJT, Marian Vasile, va fi consilierul primarului Nicolae Robu....

Fostul vicepreședinte al CJT, Marian Vasile, va fi consilierul primarului Nicolae Robu. De ce ar demisiona din postul pe care încă nu l-a ocupat

1
DISTRIBUIȚI

marian vasile facebook

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile, a acceptat postul de consilier al primarului Nicolae Robu. Acesta a declarat că a primit oferta imediat ce a fost eliberat din funcţia de la CJT. Liberalul va intra în funcţie de săptămâna viitoare.
Acesta spune că s-a gândit atât de mult „pentru că era normal să evaluez, am avut mai multe oferte, nu duc lipsă de oferte, inclusiv din mediul privat, dar trebuie să iau o decizie cât mai bună pentru viitor”.


Vasile spune că va rămâne în continuare consilier județean și lider al consilierilor PNL. „Funcția de consilier județean este o demnitate, iar jobul acesta ar fi pe contract individual de muncă. S-ar putea să fie situații în care să mă abțin de la vot la CJT”.

Cât despre noul job, Vasile spune că momentan nu cunoaște exact atribuțiile pe care le va avea. „Donmul Robu mi-a făcut o ofertă vizavi de dezvoltarea generală cu toate palierele ei. Încă nu știm care sunt atribuțiile”. Legat de primul plan din noua postură de consilier al primarului, Vasile spune că „voi face personal o radiografie a instituției, să mă pun la punct cu situația, să o știu, și mă refer din punct de vedere intern, dar și din punct de vedere al activităților care se desfășoară”. Primarul Nicolae Robu va afla decizia din presă, asta pentru că deși Vasile i-a dat de înțeles că va accepta postul nu i-a comunicat decizia oficială. Și totuși, în eventualitatea în care va câștiga procesul prin care a contestat demiterea sa de la șefia CJT, Vasile spune că va renunța la funcția de consilier al lui Robu și va reveni la CJT.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.