Hackerul „Guccifer” i-a spart conturile și președintelui american George W. Bush. În...

Hackerul „Guccifer” i-a spart conturile și președintelui american George W. Bush. În ce ipostază jenantă l-a surprins pe liderul mondial

1
DISTRIBUIȚI

Hacker_65d1bda9f8

Hackerul bănățean „Guccifer” a fost trimis în judecată în Statele Unite ale Americii pentru spargerea mai multor conturi aparținând unor cetățeni americani.


Printre aceștia se află și membri ai familiei Bush, chiar fostul președinte al SUA, George W. Cel supranumit „Guccifer” ar fi interceptat o serie de poze trimise de George W. Bush surorii sale, în care apar tablouri pictate de fostul preşedinte, inclusiv un autoportret în care acesta apare făcând duş, scrie portalul arădean newsar.ro.

Departamentul american de Justiţie a anunţat că bănățeanul a fost inculpat pentru fraudă online, acces neautorizat la calculatoare securizate, furt de identitate în formă agravată şi obstrucţionarea justiţiei. Între timp, „Guccifer” a fost condamnat de instanţele din România, el ispăşind în prezent o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru că a spart conturile mai multor oficiali români, inclusiv pe cel al directorului SRI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.