Iubitorii mersului pe două roți sunt invitați la cea de-a doua tură...

Iubitorii mersului pe două roți sunt invitați la cea de-a doua tură ciclistă bănățeană. Ce traseu vor avea de parcurs

0
DISTRIBUIȚI

tura 2

Voluntarii “Verde pentru Biciclete” îi așteaptă pe timișorenii iubitori ai mersului pe două roți la o nouă plimbare în natură. Duminică, 8 iunie, are loc cea de-a doua tură ciclistă bănățeană din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este, ca de obicei, Parcarea Timco de pe strada Circumvalaţiunii, la ora 15:00. Bicicliștii vor avea de parcurs traseul: Str.


Circumvalaţiunii –Take Ionescu – Calea Lugojului – Ghiroda ( strada principală ) – Pod peste Bega – dig Bega (pescării) – Plopi – Timişoara. Lungimea traseului este de aproximativ 25 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 3-4 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike, echipată corespunzător și se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Sunt invitați să participe la plimbare timișoreni de toate vârstele.

Această tură bănățeană este cea de-a doua dintr-o serie de șase care vor avea loc în acest an. Scopul acestor plimbări cu bicicleta este de a încuraja mișcarea în aer liber și de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.