Lucările tinerilor arhitecți timișoreni, expuse într-o locație inedită. Cine le va evalua...

Lucările tinerilor arhitecți timișoreni, expuse într-o locație inedită. Cine le va evalua munca

0
DISTRIBUIȚI

Absolvenții Facultății de Arhitectură stau de azi față în față cu publicul. Timp de o săptămână, lucrările lor vor fi jurizate de public, mai exact de către pasagerii care aşteaptă următoarea cursă în aerogara Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia”. Fiecare pasager este invitat să dea notă lucrării favorite. „Pentru prima dată în cariera lor, tinerii arhitecţi intră în contact cu cei care vor putea deveni clienţii lor”, a spus arh. Raluca Pescar, preşedintele Asociaţiei „Expose Architecture”.

arhitectura

Expozitia se va finaliza cu Gala de Premiere EYA 2014, eveniment ce va avea loc la Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis, vineri 20 iunie de la ora 20:00.

Lucrările au tematici variate: de la reabilitări ale unor spaţii publice, până la construcţia unor clădiri inovatoare destinate muzeelor şi chiar o lucrare care are ca tematică nodul intermodal de la Aeroportul Timişoara.


„Acest eveniment este unul dintr-o serie care îşi doreşte să promoveze adevăratele valori ale Timişoarei. A fost o surpriză foarte plăcută pentru noi să vedem că unul dintre proiecte este legat de nodul intermodal de transport la Aeroportul Internaţional Timişoara.”, a declarat Daniel Idolu, directorul Aeroportului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.