Lucrările la Abatorul din Timişoara merg ca la carte. Ce dezvăluire promite...

Lucrările la Abatorul din Timişoara merg ca la carte. Ce dezvăluire promite viceprimarul Traian Stoia despre un cunoscut om de afaceri

1
DISTRIBUIȚI

abator timisoara

Viceprimarul PSD Traian Stoia a oferit noi informaţii legate de starea Abatorului din Timişoara deţinut de una din firmele patronate de omul de afaceri Ion Ţiriac în parteneriat cu o firmă din Spania. „Pe clădirea unde e turnul s-a făcut izolaţia de bitum. Mai aveau pentru prima etapă să facă gardurile. Le-au făcut la linia de tramvai şi dincolo la bulevard, lucru care e o chestie în regulă conform avizelor pe care le aveau din primărie.


Pe părţile laterale au curăţat zidul, au intervenit unde au fost bucăţi desprinse”.

Lucrările nu se vor opri aici, Stoia spune că „atât doamna Scânteie care coordonează lucrarea şi asociaţii spanioli vor veni săptămâna viitoare şi vom face o deplasare la Abator unde vom stabili împreună cu arhitectul oraşului ce se va face în etapa a doua. Bănuiesc că e foarte important să se pună ţigla pe clădiri. Pentru săptămâna viitoare aş vrea să vă pot prezenta un istoric al acestui spaţiu de la intrarea în proprietate privată. Acolo apare şi respectabilul domn Marian Iancu, fost patron la Poli”. Vă reamintim că pentru startarea lucrărilor de reabilitare la Abator a fost necesară aplicarea unei amenzi de 8.000 de lei noi de către autorităţile locale. Înştiinţaţi să urmează să li se facă dosar penal reprezentanţii firmei lui Ţiriac au trecut la treabă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.