Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean vede fuziunea PNL –PDL ca pe o premieră...

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean vede fuziunea PNL –PDL ca pe o premieră naţională. Când crede că PSD va ajunge în opoziţie

2
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean pnl 1

Senatorul PNL Ben- Oni Ardelean are doar cuvinte la superlativ depre viitoarea fuziune dintre PNL şi PDL, proces deja perfectat la nivel naţional. În cadrul unei conferinţe de presă acesta a spus că „într-o fuziune discutăm de funcţii, de oameni de alegeri şi normal că în contextul respectiv se complică puţin situaţia. Este pentru prima dată după Revoluţie când se formează o nouă construcţie care este ideologică. Dacă toate celelalte au fost anti- oameni, anti -Băsescu acum este o structură ideologică care se formează. Nu luptăm contra unei persoane acuma că nu există persona repectivă ceea ce vrem să facem este să construim politic o structură ideologică pe dreapta.


Este prima dată după Revoluţie când se realizează un astfel de lucru”.

Ardelean a făcut o serie de precizări şi pe tema mişcărilor politice din tabăra adversă reprezentată de PSD, UNPR, PC şi mai nou PP-DD. „În momentul în care UNPR a ridicat puţin glasul şi a început să ceară funcţii şi o mulţime de alte lucruri pe cae şi le-a dorit de la PSD, Dragnea venit şi a zis poftim, ia de aici, aducem PP-DD-ul la guvernare. S-a dovedit un total eşec, iar acum nu mai ştiu cum să spele cămaşa şi să iasă basma curată din această gafă politică pe care au făcut-o. Cert este că în acest context liderii principali ai PSD sunt conştienţi că cel puţin la 1 februarie 2015 PSD o să fie în opoziţie. Lucrul acesta este foarte clar din cauza faptului că nu mai au un bazin electoral din care să extragă voturi”.

2 COMENTARII

  1. vai de capul vostru ! ce veti mai plange si unii si altii peste vreo 4 ,5 ani.asa ati facut si cu USL-ul ,pe termen scurt v-a ajutat ,pe termen lung nu.asa va fi si acuma .

    • „vai de capul vostru!” … care sunt cele 2 tabere: ei (vostru) si in antiteza noi (nostru). cine sunt cei care vor plange peste 4,5 ani si cine sunt ceilati (ai nostri) care nu? care e tabara ajutata si care nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.