Marian Vasile a contestat demiterea sa în plenul CJT. Când îl va...

Marian Vasile a contestat demiterea sa în plenul CJT. Când îl va lăsa Bojin în locul lui

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile 4

Demis din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, liberalul Marian Vasile nu se lasă. În plenul de astăzi al CJT, Vasile a înaintat o adresă către consiliu prin care cerea să se pronunțe dacă se păstrează decizia prin care a fost demis din funcție și schimbat cu Florian Zanfir de la PP-DD.

Pentru maximă precizie, șeful CJT Titu Bojin a supus la vot păstrarea deciziei.


La fel ca și la plenul în care Vasile a fost demis liberalii și pedeliștii au părăsit sala. Înainte de a pleca, Marian Vasile a spus că „am făcut și o sesizare către Instituția Prefectului, și probabil aceștia sunt pașii care vor duce spre instanță. Mă tem să nu fie o capcană, nu înțeleg de ce trebuie să mai votăm astăzi. Eu mă aștept ca executivul CJT să să se pronunțe și să dea un răspuns în termen legal”.

După plecarea pedeliștilor și a liberalilor, consilierii PP-DD, PSD, PC au votat pentru păstrarea deciziei schimbării lui Marian Vasile. Momentul nu a fost lipsit de replici comice. Înainte de a afla de cererea lui Vasile, Titu Bojin i-a spus acestuia că „azi ești, mâine nu ești, asta trebuie să ne intre în obișnuință, trebuie să îl învățăm și pe Marian. Poate reveni pe funcție și în 2016, că nu este nicio minune. Eu sigur în 2020 nu o să mai fiu, că nu o să îmi doresc, deci există și așa multe variante”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.