Marian Vasile a dezvăluit la PRESSALERT LIVE de ce a pierdut PNL...

Marian Vasile a dezvăluit la PRESSALERT LIVE de ce a pierdut PNL alegerile în Timiș . Cât mai are de gând să fie „băiat bun” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile 4

Marian Vasile, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș a vorbit, la PRESSALERT LIVE, despre partidul din care face parte și despre alianța cu PDL. „Cred cu tărie în PNL și în curentul liberalism. Partidul Popularilor Europeni este un partid de dreapta și noi am avut unele preocupări legate de unde să fim. La ALDE sau la PPE. Ne-am gândit la o unire de dreapta sub această umbrelă a PPE. Se dorește o construcție mare și sănătoasă, făcând abstracție de se s-a întâmplat până acum” a spus liberalul. Acesta pune ruperea USL pe seama pesediștilor, pe care îi acuză că ar fi făcut un joc dublu: “Acea alianță, USL, s-a format pentru a-l da jos pe Băsescu. Noi am luptat la referendum pe toate baricadele și ne-au luat două procente ca să întrunim cvorumul. Am rupt USL pentru că PSD-ul de foarte multe ori are un limbaj pentru populație, așa cum își dorește populația, dar acest limbaj ascunde multe amenințări. Domnul Crin Antonescu a făcut o precizare foarte importantă și anume că ministerele PNL erau lipsite de conținut liberal. Eram sufocați de jos în sus, pentru că PSD avea toți secretarii de stat”.  Întrebat cum se poziționează PNL față de guvernarea PSD, din moment ce foarte mulți liberali ocupă încă funcții de conducere în instituțiile deconcentrate, Vasile a motivat că „avem tot mai puțini oameni în deconcentrate și nu vor mai fi deloc. Acum se va vedea preocuparea pesediștilor pentru competență, când îi vor da pe toți afară”.

Amenințarea lui Bojin

Legat de rezultatul PNL-ului la europarlamentare acesta a precizat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că lipsa de promovare a proiectelor primăriei, problemele organizatorice, dar și de marketing au fost cauza pentru care PNL a obținut un scor mic și nu ruperea USL.


„A fost o problemă, din punctul meu de vedere, de marketing. Trebuie să ne îmbunătățim și din punct de vedere organizatoric. O altă problemă ar fi lipsa promovării proiectelor primăriei pentru că nu toată lumea citește presa”, a spus liberalul.

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș susține că nu a înțeles exact la ce se referea Titu Bojin când a declarat că „dacă e băiat bun” își va păstra funcția în ARE, dar lasă de înțeles că ar fi simțit o amenințare în tonul liderului pesedist. ”Sunt contrariat de această declarație a domnului Bojin, pentru că ar trebui să definească termenul de <<bun>>. Această funcție este o funcție aleasă (vicepreședinte ARE – n.r.) până în mai 2015. În cazul în care dumnealui va dori să-mi taie fondurile pentru deplasări în străinătate, comunitatea va fi privată de munca mea, pentru că din chestiuni pur politice ne-am pierde relația cu Europa”, a spus acesta. Tot legat de Bojin, Marian Vasile a precizat că PNL a trebuit să suporte „multe măgării din partea PSD” și că primarul Robu nu ar fi făcut decât să răspundă provocărilor. “Domnul Robu a fost provocat de multe ori de-a lungul celor doi ani (de Titu Bojin – n.r.) și a dat drumul acestor declarații. Eu, sincer, nu aș fi făcut-o, dar suntem liberali și fiecare are personalitatea lui. Domnul Robu a fost principial pentru că noi a trebuit să suportăm mai multe măgării de-a lungul timpului. Un exemplu ar fi aeroportul, unde iniţial s-a negociat ca primăria şi consiliul judeţean să aibă câte 40% apoi Bojin s-a răzgândit”, a concluzionat Marian Vasile.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.