MESAJUL lui Kim Jong-un pentru echipajul unui submarin: „Grăbiţi-vă cu pregătirile, gândiţi-vă...

MESAJUL lui Kim Jong-un pentru echipajul unui submarin: „Grăbiţi-vă cu pregătirile, gândiţi-vă numai la luptă”

1
DISTRIBUIȚI

kim_jong_un_01

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a vizitat o unitate militară maritimă, ocazie cu care le-a cerut ofiţerilor şi marinarilor să se găndească numai la „lupta dusă împotriva inamicilor care doresc să cucerească Coreea de Nord”, scrie Daily Mail.

Kim Jong-un a condus un exerciţiu militar pe un submarin şi l-a învăţat pe căpitan „cum să navigheze”, a anunţat publicaţia oficială a Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, citat de Daily Mail.

Publicaţia citată scrie că liderul nord-coreean le-a cerut membrilor echipajului „să-şi dedice înţelepciunea şi entuziasmul pentru pregătirile de luptă”.


„Comandanţii şi marinarii trebuie să vadă că inamicii noştri caută o şansă de a ne invada ţara şi să grăbească pregătirile pentru luptă. Gândiţi-vă doar la luptă”, le-a spus Kim Jong-un militarilor.

Un detaliu din fotografiile publicate de agenţia oficială de presă a atras atenţia experţilor. Este vorba despre petele de rugină care se văd pe submarinul vizitat de liderul nord-coreean.

„Să vezi rugină pe fotografii venite din Coreea de Nord este destul de surprinzător. În mod normal, totul este curăţat înainte”, a declarat pentru The Telegraph un expert în Coreea de Nord, Aidan Foster-Carter.

1 COMENTARIU

  1. mai gunoi comunist esti bolnav rau cu capul ca si basescu 2 dictatorii ,poporul more de fome voi traiti bine si latrati ,sachaly flamanzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.