Mihail Vlasov, audiat în procesul de cămătărie al clanurilor Caran şi Duduianu:...

Mihail Vlasov, audiat în procesul de cămătărie al clanurilor Caran şi Duduianu: Nu strâng ei într-o viaţă cât am jucat eu la cazino

0
DISTRIBUIȚI

vlasov

Fostul preşedinte al CCIR, Mihail Vlasov, aflat în arest la domiciliu, a venit, la Tribunalul Capitalei, pentru a da declaraţii în procesul de cămătărie al unor membri ai clanurilor Caran şi Duduianu care ar fi dat bani cu dobândă jucătorilor din cazinouri bucureştene, scrie Mediafax. Vlasov, a declarat, după audiere, că inculpaţii şi familiile lor „nu ar putea strânge într-o viaţă” cât a jucat el la cazino, adăugând că pleca de la jocurile de noroc, de fiecare dată, fără bani.

„Nu reţin niciuna dintre aceste persoane. În cazino vin foarte multe persoane şi multe seamănă. (…) Niciodată nu s-a întâmplat să primesc bani cu împrumut la cazino”, a relatat Vlasov, la audierea de la Tribunalul Bucureşti. Întrebat, la ieşirea din sediul instanţei, câţi bani a cheltuit cel mai mult într-o seară la jocurile de la cazino, Vlasov a spus, pe ton ironic, „o sută de miliarde de euro”, adăugând că sumele pe care le juca nu i se par foarte mari. „De fiecare dată când am plecat din cazino, am plecat fără bani.


(…) Jucam atât de mulţi bani încât aceşti domni (membrii clanurilor Caran şi Duduianu – n.r.) şi familiile lor nu i-ar putea strânge într-o viaţă”, a mai spus fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

Mihail Vlasov a fost audiat în procesul de cămătărie al unor membri ai clanurilor Caran şi Duduianu care ar fi dat bani cu dobândă jucătorilor din cazinouri bucureştene. Procurorii susţin că el este parte vătămată în acest proces, însă Vlasov a spus că este martor, pentru că n-a avut de-a face niciodată cu membrii acestor grupări şi, implicit, nu a împrumutat bani de la aceştia. Pe de altă parte, unul dintre inculpaţii din dosar i s-a adresat lui Vlasov, în sala de judecată, cu apelativul „domnul Mişu”. Fostul preşedinte al CCIR le-a spus ulterior jurnaliştilor că nu există vreo legătură între el şi respectivul „domn Mişu”.

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) este cunoscut drept client al cazinourilor, lucru confirmat, în martie, de fiica sa Vanda Vlasov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.