Noi lucrări de amenjare fără autorizaţii la Timişoara. Ce măsuri dispune poliţia...

Noi lucrări de amenjare fără autorizaţii la Timişoara. Ce măsuri dispune poliţia ca urmare a controalelor solicitate de viceprimarul Traian Stoia

3
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

La finele săptămânii trecute, viceprimarul Traian Stoia prezenta bilanţul echipei de polițiști locali care supraveghează tot ceea ce înseamnă construcții în oraș. „Echipa aceasta, formată din trei poliţişti locali, a întocmai 419 somaţii, 108 înştiinţări către Direcţia Patrimoniu cu referire la clădiri în care primăria avea calitatea de proprietar pe toată clădirea sau pe un număr de apartamente. S-au întocmit 38 de procese verbale de contravenţie şi 9 documentaţii pentru sesizarea programelor de urmărire penală.


Imobilele sunt situate pe Alexandru Odobescu nr. 40, General Berthelot nr. 1, Miron Cristea 11, Proclamaţia de la Timişoara 7, Vasile Goldiş 7, Nikolaus Lenau 10, Piatra Craiului 3, Beethoven 1, Moise Nicoară 30 pentru infracţiuni cum ar fi lucrări fără autorizaţie”, a enumerat Stoia.

Vineri, acesta a oferit mai multe detalii cu privire la un caz de pe strada Cuvin, făcut public odată cu raportul, unde proprietarii unei clădiri au făcut lucrări de amenajare interioară fără autorizaţie. „În interiorul clădirii s-au făcut o serie de modificări în urma cărora au fost desfiinţate în totalitate anumite părţi din peretele dintre bucătărie şi baie, au fost mărite golurile existente în trei laturi ale imobilului, s-a realizat un perete nou prin care camera dinspre sud a fost împărţită în două încăperi cu destinaţie de bucătărie şi cameră. Doamna Rus Melita Camelia este beneficiara acestor lucrări. Poliţiştii care au făcut aceste constatări au făcut un referat pentru sesizaea organelor de urmărire penală conform legii 50 din 91. Modificare legilor din Codul Penal duce şi la modificarea măsurilor pe care le ia poliţia. Decizia finală poate fi a procurorului”, a spus Stoia.

3 COMENTARII

  1. Institutiile astea ale statului DGA, DNA, DIICOT s.a.m.d. cand fac o ancheta referitor la mafia imobiliara din Timisoara? Interesant e ca pana acum nimeni nu se ocupa de domeniul asta.

  2. PONTA NU E INTERESAT CUM UN SINGUR TIGAN DIN TIMISOARA ARE 135 DE CASE SI NU LUCREAZA NICI UNDE IAR SPITALELE SUNT RETROCEDATE CU ACTE FALSE CATRE TIGANI ,SI ACEST LUCRU I-L STIE FOARTE BINE DOAMNA PONTA SI TATAL EI , DACA NU SUNT IMPILCATI DE CE NU ACTIONEAZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.