Prefectul judeţului Timiş, pe urmele primarului Nicolae Robu. Cum vrea să îl...

Prefectul judeţului Timiş, pe urmele primarului Nicolae Robu. Cum vrea să îl copieze

0
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu prefect

Conflictul PNL – PSD, generat de ruperea USL, dar şi de perfectarea noilor alianţe de ambele părţi, cu scopul de păstrare a majorităţilor în consiliul local şi judeţean, a menţinut vreme de săptămâni bune atenţia oamenilor asupra celor două partide şi a protagoniştilor Titu Bojin şi Sorin Grindeanu, din tabăra PSD, şi Nicolae Robu din PNL.

În toiul scandalului, un subiect important pentru oraş a fost ordonanţa care interzicea companiei Îngerii Galbeni să ridice maşini din parcările private şi să le transporte prin Timişoara.


După ce prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu a cerut anularea articolului care prevedea reglementarea spaţiilor de parcare private, a fost acuzat în presa locală că îl atacă pe primarul Nicolae Robu. Pentru claritate, prefectul judeţului Timis a adus în faţa jurnaliştilor adresa trimisă către primărie cu privire la Îngerii Galbeni.

Nu numai atât, dar Dogariu spune că regretă că nu a comunicat mai des cu presa, menţionând că el a solicitat în mod repetat acte de la toate primările din judeţ, purtând multe corespondenţe şi având şi acţiuni în contencios pentru nerespectarea legii cu mai multe primării din judeţ şi nu doar cu Timişoara. Pentru a corecta aceste neajunsuri, Dogariu spune că de acuma înainte va comunica mult mai des cu presa oferind des detalii asupra muncii sale, exact ca primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.