Noi lucrări de reabilitare în Timișoara. Ce stradă va fi închisă parțial

Noi lucrări de reabilitare în Timișoara. Ce stradă va fi închisă parțial

0
DISTRIBUIȚI

 

bega mal lucrari (26)

O nouă stradă din Timișoara se va închide parțial. După ce au anunțat închiderea parțială a circulației pe bulevardul Dragalina, reprezentanții Aquatim au menționat, miercuri, începerea lucrărilor pe o altă stradă importantă din oraș.

Societatea Aquatim anunță că azi au început lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Hărniciei, pe o lungime de circa 430 m. Lucrările presupun închiderea parțială a străzii. ”Suntem conştienţi că lucrările de șantier au un impact negativ asupra populaţiei din zona respectivă, dar, trebuie să menționăm, astfel de investiţii se fac în beneficiul cetăţenilor. Probabilitatea apariţiei avariilor ulterioare la reţeaua de canalizare va fi foarte mică.


După reabilitarea reţelelor subterane, în zona respectivă se vor reamenaja străzile şi trotuarele. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente, recomandăm șoferilor să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonilor să traverseze doar pe podeţele special amenajate, pe străzile în lucru”, a declarat managerul Aquatim, ing. Ilie Vlaicu.

Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 509.635.639 de lei (118.871.000 Euro) din care 73,93% sunt fonduri nerambursabile, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene,13,04% este asigurat de Aquatim, 11,30% de la bugetul de stat şi1,73% de la autorităţile locale – Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.