Premoniţia lui Grindeanu, pe cale să devină realitate. Din ce cauză administraţia...

Premoniţia lui Grindeanu, pe cale să devină realitate. Din ce cauză administraţia Robu ar putea pierde cei 8,5 milioane de euro pentru managementul traficului

3
DISTRIBUIȚI

grindeanu la timis01.jpg

Luna mai a stat sub semnul conflictelor mediatice între PSD şi PNL Timiş. Unul din subiectele fierbinţi a fost proiectul de management al traficului în valoare de 8.5 milioane de euro, temă pe care preşedintele PSD Timişoara deputatul Sorin Grindeanu îi transmitea primarului Nicolae Robu să fie atent ca nu cumva să piardă banii de la UE.

În 23 mai Robu anunţa “Consiliul Naţional de Soluţionarea a Contestaţiilor arată că autoritatea contractantă a respectat dispoziţia articolului 79 aliniatul 2 din OUG 34 / 2006 potrivit căruia autoritatea contractantă are obligaţia de a răspunde în mod clar şi fără ambiguităţi, cât mai repede posibil la orice clarificare solicitată.


Obligaţia legală a autoritaţii contractante era aceea de a răspunde în mod clar şi obiectiv, obligaţie care a fost repectată de aceasta chiar dacă acestea nu au fost în direcţia solicitată de participanţi. Consiliul urmează să respingă ca nefondate contestaţiile depuse de SC Svarco Trafic SRL, Sc Aniva Consult Techinology SRL şi SC Siemens SRL în contradictoriu cu municipiul Timişoara”.

Robu conchidea că „am câştigat toate acele contestaţii, ca dovadă că noi ne-am făcut datoria, şi inclusiv specialiştii şi-au făcut datoria, că s-a deblocat licitaţia şi s-a fixat ca termen pentru deschiderea ofertelor data de 30 iunie. Dacă în 30 iunie finalizăm cu perioada de câteva săptămâni după finalizarea contractului, încă mai avem şanse să nu pierdem banii”.

Se pare, însă, că planurile edilului şef s-au dus de râpă, întrucât firma Svarco a depus o nouă contestaţie. Supărat din cale afară, Robu nu a dorit să ma facă declaraţii pe marginea acestui subiect, anunţând că „nu am ce să mai spun”.

3 COMENTARII

  1. Si in acest caz, ca si in cazul „circului” cu schimbarea viceprimarului Diaconu, personal imi pare ca tot coda draqului cu cornitze roshii a facut „facatura”. Uimitor e ca simpaticul „premonitiator”ar putea sa fie mai de-al casei, cand e vb. de Timisoara…sa ajute, nu sa…cobeasca!

  2. … si de unde reiese vina primariei in ceea ce priveste situatia de fata? …si de unde reiese calitatea de profet a lui Grindeanu in toata afacerea asta? Sau mai bine zis…care e meritul lui Grindeanu? Are vreo relevanta ceva pentru noi cetatenii si pentru comunitate?
    Alt articol al lui preshalert facut la comanda politica. penibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.