Primarii din Timiș, sub lupa lui Titu Bojin. Ce avertisment au primit...

Primarii din Timiș, sub lupa lui Titu Bojin. Ce avertisment au primit de la şeful CJT

2
DISTRIBUIȚI

bojin02_resize

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, vrea să ţină sub control primăriile din judeţ. În lumina noilor schimbări de pe scena politică date de ruperea USL, alierea dintre PNL şi PDL, dar şi pactul de colaborare dintre PP-DD şi PSD, Bojin spune că „am atenţionat primarii să fie atenţi cu schimbarea majorităţilor, pentru ca proiectele să poată fi duse la final cu succes.


Să nu cumva să se facă schimbări doar aşa de dragul de a schimba”.

După ce şi-a exprimat optimisimul pentru o cât mai bună colaborare cu primarul Timisoarei Nicolae Robu, şeful PSD a completat că „vreau să continui modul în care eu fac politică în Timiş de a fi prieten cu toată lumea şi a ajuta toţi primarii aşa vreau să fac în continuare. Depinde foarte mult de ce se întâmplă în relaţia de colaborare PNL- PDL pentru că eu nu vreau să fiu războinic, dar sunt în stare la poziţia vârsta şi experienţa pe care o am ca să pot să stau de vorbă cu oricare din cei care sunt la putere sau în opoziţie. Dacă vor dori să colaboreze sunt bucuros să o fac, dacă nu vor înţelege că trebuie să mai pierzi, că este democraţie şi pentru asta s-a murit în Timişoara, atunci este o altă problemă”.

2 COMENTARII

  1. Titu, nu-ți cere nimeni să te țuci cu tăt natu, doar să faci mai multă administrație decât politică de partid. Dacă poți. Oricum, nu mai poza în omul blajin, că nu mai ține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.