Omul de afaceri care a devalizat orașul Herculane a fost trimis în...

Omul de afaceri care a devalizat orașul Herculane a fost trimis în judecată pentru că a mituit un judecător. Ce șpăgi a dat fostul finanțator de la Poli AEK Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

iosif-armas-dreapta

Omul de afaceri care a privatizat dezastruos stațiunea Băile Herculane, Iosif Armaș, a fost trimis în judecată, săptămâna aceasta, de către procurorii DNA, în dosarul magistraților șpăgari de la Tribunalul București.


Alături de el sunt trimiși în judecată 10 inculpați, între care patru judecători de la Tribunalul București.

Iosif Armaș a fost trimis în judecată pentru că a dat mită, în perioada 2012 – 2013, suma de 4.800 de lei, produse alimentare dar și un smartphone judecătorului Mircea Moldovan de la Tribunalul București, pentru soluționarea favorabilă a unui dosar privind pe societatea omului de afaceri. Potrivit procurărilor DNA, Armaș și-a împărțit șpaga astfel: „în data de 13.12.2012, suma de 3.000 lei; în data de 08.05.2013, suma de 1.800 lei; în data de 18.06.2013 și un telefon mobil inteligent – în decembrie 2012”.

În instrumentarea cazului, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și a conducerii Tribunalului București. Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel București.

3 COMENTARII

  1. genial.. omu si-a batut joc de o statiune de nivel international si printre cele mai vechi din europa si il acuza ca a dat spaga 1000 de euro.. hai pe bune.. si ce judecator ii ala care accepta asa o spaga la ce decizii trebuia el sa ia? din cauza asta se duce tara asta de kkt ca unii oameni se complac la gainarii.

  2. Mai fratilor…ori sunteti prosti ori sunteti prosti, din doua , una ..cine plateste pentru tot ce a facut nemernicul asta in minunatia aia de statiune?..pacat ca nu mai traieste Ceausescu, am ajuns sa-i ducem dorul, dar ne am saturat de HOTI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.