EXCLUSIV Rock alternativ made in Timişoara: The Case lansează primul videoclip, „Everything”...

EXCLUSIV Rock alternativ made in Timişoara: The Case lansează primul videoclip, „Everything” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

thecase

Timişorenii de la The Case au lansat primul videoclip din carieră, piesa „Everything” având parte de filmări realizate la Jazzissimo Lounge şi o locaţie din Piaţa Operei.

The Case este o formaţie de rock alternativ originară din Timişoara, care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. De-a lungul celor doi ani de existenţă, muzicienii au avut ocazia să concerteze în cadrul unor festivaluri de renume, ca B’estfest Summercamp, Route 68 Summerfest, Snowfest (Franţa), Acces Art, Made in TM sau Timrock. Deşi o formaţie relativ nouă, The Case a avut o evoluţie rapidă, urcând pe scenă alături de  artişti consacraţi precum Viţa de Vie, Vama, Alternosfera, Partizan, Iris, Coma, Şuie Paparude, Grimus sau Implant pentru Refuz. Componenţa trupei este Alfred ‘Freddy’ Ciprian Paros (voce,chitară ritm), Andrei Cimpean (bas, backing vocals), Adrian ‘James’ Istodorescu (chitară lead), Cristian Paros (clape) şi Gabriel Ciocan (tobe).

Echipa de producţie a clipului a fost formată din Adrian D.


Faustin (Video/Script), Putnic Ivana (model), Milanka Ianosev (hair), Dana Cristina Straut (styling) şi Claudia Nita (makeup). Pentru această vară, timişorenii au programate o serie de alte concerte printre care se numără apariţoo în cadul Padina Fest (Munţii Bucegi), ISWINT Festival (Timişoara), Saltimbanciada (Lugoj) şi Rock pe două roţi (Lugoj). Piesa Everything a fost inclusă pe compilaţia Made in TM, ca de-a şasea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni – pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM – care s-a lansat oficial în cadrul evenimentului 48H/Made in TM, material discografic ce cuprinde nu mai puţin de 31 de artişti timişoreni.

Foto: Bogdan Crişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.